Manželé spolu žijí devět let, ještě spolu neměli sex! Jaký mají důvod?

Manželé spolu žijí devět let, ještě spolu neměli sex! Jaký mají důvod?

Manželé Michaela a James Reeceovi z Austrálie spolu žijí devět let. Od svatby spolu bydlí a sdílejí společné lože, ale ještě nikdy v něm spolu nesouložili. Vlastně spolu nikdy nesouložili. Osmatřicetiletá Michaela totiž nemůže, trpí chronickým vaginismem, kvůli čemuž je pro ni soulož do vagíny bolestivým peklem. Lékaři se přitom tímto problémem moc nezabývají. A to chtějí Reeceovi změnit.

Proto se snaží o vaginismu šířit osvětu, mluvit v médiích a na internetu. Chtějí získat finance, které jim dovolí cestovat do New Yorku za jediným sexuologem nabízejícím řešení.

Vaginismus zhatil manželům první společnou noc po svatbě a celé líbánky. „Nesnesitelně mučivá bolest,“ tak popsala Reeceová moment, kdy do ní pronikl manželův penis. Jenže lékaři jí pomoct neumějí.

„Jimmy se rozhodl, když mu bylo čtrnáct let, že si s první souloží počká až na svatební noc s manželkou. Potkali jsme se, bláznivě do sebe zamilovali a randili jsme spolu jednadvacet měsíců, pak jsme se vzali,“ píše Michaela na webu Go Fund Me, kde žádá o peníze na výzkum léčby vaginismu.

První soulož dopadla fiaskem a také vážným zánětem. Tři roky běhali po doktorech, ale žádný jim pomoct neuměl.

Podle lékařů trpí vaginismem miliony žen na celém světě. Při této poruše se pubococcygeální sval trvale stáhne a zúží vagínu tak, že do ní není možné proniknout už kvůli nesnesitelné bolesti.

Manželům z Brisbane nabídl pomoc lékař z New Yorku, který aplikuje do svalu botox. Reeceovi na webu Go Fund Me žádají dobrodince o peníze, aby jim pomohli část nákladů na cestu do New Yorku financovat. A k desátému výročí svatby, které připadne na prosinec tohoto roku, by si rádi dopřáli první normální soulož.

Více se dozvíte na http://www.gofundme.com/medicaltreatmentny

Doporučujeme

Články odjinud