Měla jsem úlet s kamarádkou. Bylo to úžasné, i když nejsem lesba

Měla jsem úlet s kamarádkou. Bylo to úžasné, i když nejsem lesba

Alkohol odbourává zábrany. Je to tak! Přestože to vím už od časných středoškolských let, kdy jsem si se spolužáky na školních výletech testovala, co vydržím, teprve teď, ve svých třiceti, jsem zjistila, co opravdu dovede. Například díky němu zažijete úžasný sex se ženou. I přesto, že jste jinak heterosexuální. Nebo jste si to aspoň doteď myslela.

Až na krátké období někdy kolem dvaceti, kdy jsem si neuměla představit páteční večer bez pořádného tahu po barech a diskotékách, jsem nikdy žádný pijan nebyla. Zažila jsem pár těch nocí, kdy si ráno skoro nic nepamatujete, jen přísaháte, že už nikdy, opravdu nikdy nebudete pít.

Pak jsem se zklidnila, ujasnila si, že o nic nepřicházím, když v hospodě sedím večer nad jednou dvěma skleničkami vína. A jak končil studentský život a přišly pracovní povinnosti, alkoholu jsem se v podstatě zřekla a nijak mi nechyběl. Pak ovšem samozřejmě stačí málo k tomu, abyste se rychle opili.

Jak se blížily mé třicáté narozeniny, kamarádi mě už nejméně čtvrt roku dopředu bombardovali otázkami, jak to oslavíme. Nejdřív jsem tvrdila, že nic slavit nebudu, opravdu jsem to nepovažovala za nutné. Ale hecovali mě tak dlouho, až jsem slíbila, že když tedy třicítka, tak to opravdu rozjedeme ve velkém, jako by nám bylo o deset méně.

Když jsme se dopočítali, že oslava bude opravdu docela početná, vymyslela jsem, že ji uspořádáme na chatě mé rodiny. Je to opravdu velká chalupa, vlastně přestavěná zemědělská usedlost. Všichni byli nadšení. Týden před tím jsem tam jela všechno poklidit a připravit, navozila první bedny s pitím a další víkend to mohlo vypuknout.

Musím říct, že jsem se opravdu vrátila zpátky do minulosti. Ačkoli jsem nic neřekla, kamarádi, kteří už mají děti, se dohodli, že tentokrát je nechají doma, a byla to opravdu divoká jízda jako za starých časů. Jednak jsem dostala spoustu dárků (mezi nimi třeba vibrátor, když jsem prý teď sama), jednak jsme se nádherně bavili.

Na oslavě narozenin jsem pila všechno, co teklo

A taky hodně popíjeli – tedy především já. Zřejmě to na mě mí milí nachystali, aby byla legrace, a nenápadně do mě lili všechno možné. Každý si chtěl se mnou připít a chodili zásadně po jednom. Nejdřív jsem byla jen ohromně veselá. Pak se mi začalo chtít hrozně spát. Pak jsem zvracela. A pak mi najednou bylo zas dobře, asi mě měl alkoholový bůh rád, a všechno začalo nanovo.

Nakonec třicátníci zvyklí na režim s dětmi začali odpadat a vytrácet se do jednotlivých pokojů, až nás dole u stolu zůstalo asi jen pět statečných. A někdy nad ránem odpadli i ti tři a nad jednou z posledních lahví jsem zůstala jen se Sašou. Jednou z letitých kamarádek – a lesbičkou.

O Saše jsme to věděli všichni roky, nikdy se s tím netajila. Stejně jako já měla poslední dobou na partnerské vztahy spíš smůlu, a tak jsme si navzájem vylévaly srdce, i když už šlo spíš o opilecké blábolení. Když za oknem začalo svítat a my tam pořád seděly, napadla mě šílená věc – půjdeme si zaplavat!

Chalupa stojí přímo u rybníka, byl to ten jeden z parných týdnů, už po ránu dvacet stupňů, přišlo nám to v tu chvíli jako skvělý nápad. Vyplížily jsme se z chaty na malou travnatou plážičku, kterou mí rodiče pravidelně sekali, tam se svlékly a vlezly do vody. Byla strašně studená, ale nám to ani nepřišlo! Smály jsme se a cákaly po sobě jako malé holky.

Najednou Saša doplavala až ke mně a políbila mě. Ucukla jsem a začala se smát, co to dělá. Dívala se na mě vážně a políbila mě znovu. A já jsem přestala protestovat a vracela jí to. Objaly jsme se a líbaly ve vodě jak o život. Bylo to strašně zvláštní, moje pusa zvyklá na zarostlé mužské tváře byla z nečekané jemnosti ženských rtů úplně vedle.

Probudila jsem se a přemýšlela, jestli se to opravdu stalo

Pak mi Saša sjela jednou rukou na prso. První instinkt byl vytrhnout se a zařvat na ni, co blbne, ale byla jsem pořád natolik opilá, že jsem se jen zahihňala. Jenže ona mě začala hladit tak, že mě smích přešel a místo toho mě to vzrušilo! A pak už to šlo rychle. Nějak jsme se vypotácely z vody, ležely na trávě, hladily se, líbaly… tedy hlavně ona mě. Já držela a nemohla uvěřit, že může být dotek ženských rukou a úst na těle tak nádherný!

Saša mě dovedla ke dvěma orgasmům a když viděla, že opačně si netroufám, jen si položila moje dlaně na prsa, líbala mě a uspokojila se sama. Nemohla jsem se vynadívat! Pak jsme dlouho jen tak ležely v trávě, dívaly se na nebe a já si připadala skoro jako na drogách. Nakonec jsme takhle usnuly a vzbudily nás až překvapené a trochu vyděšené obličeje dvou kamarádů, kteří nás šli hledat. Bylo poledne a my se na sluníčku pěkně spálily!

Mojí první reakcí byl úlek, kde to jsem, pak jsem se podívala na nahou Sašu, zjistila, že jsem taky nahatá, a lekla se. Honem jsem se zakryla oblečením, protože kluci se nějak nemohli vynadívat, a pak přemýšlela, jestli se opravdu stalo to, co si myslím. Když jsem vykoktala něco ve smyslu, že jsme se šly ráno vykoupat, zaťukali si na čelo a odešli. Saša mě s úsměvem pozorovala, když viděla, že nevím, kam s očima a co říct.

„Lůco, neblbni, bylo to super, ale nic si z toho nevyvozuj, byla jsi opilá. A já tě tak trochu zneužila. Ale tím to končí, neboj, budeš si to pamatovat jako super zážitek, vždyť se ti to líbilo, ne?“ A já jí musela dát za pravdu.

Je to několik týdnů, o našem úletu víme jen my dvě a myslím, že to tak zůstane. Ani nečekám, že by se někdy opakoval, protože až budu slavit čtyřicítku, počítám a doufám, že už u toho budou i mé děti. Ale když si na to teď vzpomenu, pokaždé mě slastně zašimrá v břiše. Rozhodně toho nelituju!

Lucie, 30 let

Doporučujeme

Články odjinud