Michal Malátný: Docela rád bych měl i další dítě

Michal Malátný: Docela rád bych měl i další dítě

Michal Malátný (41), herec a zpěvák skupiny Chinaski, rozhodně doma neuléhá s knížkou, ale s manželkou Petrou. A někdy prý i s dceruškou Kačenkou (3). Výjimku udělal až s prvotinou Jolany Rubínové (23) Můj vysvlečenej deník.

"Přečetl jsem to jedním dechem a bylo mi líto, když byl konec. A přitom kniha vypráví o pubertálních holkách a jejich prvních láskách," svěřil se Michal Malátný. A byl rád, když se jeho žena Petra se stala výtvarnicí stejnojmenného filmu, který natočil režisér Martin Dolenský (42).

"A film jsem si pak na premiéře s diváky vysloveně užil," říká Michal Malátný, jehož život se v posledních letech výrazně změnil. Na motorce se zabil jeho kamarád Pavel Grohman (+38), autor písně Tabáček, což Michala zdrtilo.

Oženil se a téměř ve čtyřiceti si pořídil miminko. A také vesnickou chalupu s dvorkem a zahrádkou. "Můj život dostal nový smysl, víc si ho vážím, z holčičky mám velkou radost, docela rád bych měl i další dítě, ale můj brácha má tři syny a vím, jaký je to záhul. A tak rád sedím na zahradě a dívám se kolem sebe," prozrazuje Michal Malátný, který si po smrti přítele myslel, že Chinaski skončí. Ale skupina se vzchopila a dále koncertuje.

"Chystáme se na šest vystoupení v Česku a na podzim na tři neděle pojedeme na Slovensko. Zpíváme třeba patnáct let staré věci, ale Tabáčka jsme několik let nehráli a asi ho hrát nebudeme," přiznává Michal Malátný.

ČTĚTE TAKÉ:
Jiří Suchý (80): Nepiju, nekouřím, nesportuji

Doporučujeme

Články odjinud