Kyle se svou matkou
Mezi Kylovou matkou a potenciální snachou je 41 let.
5
Fotogalerie

Mladík (31) pět let chodí se seniorkou (91)! Je o 41 let starší než jeho matka

Přítele mladšího o více než polovinu vlastního věku má třeba popová zpěvačka Madonna. Ovšem v USA žije žena, která má i v jednadevadesáti letech muže mladšího o více než polovinu vlastního věku. Zatímco Marjorie McCoolové je jednadevadesát, jejímu milenci teprve jednatřicet. Vesele spolu chodí už pět let.

Kyle z Augusty ve státě Georgia si vybírá partnerky jedině mezi důchodkyněmi. Jeho matka už je na to zvyklá, takže ji nepřekvapilo, že synova poslední partnerka je výrazně starší než ona sama. Mezi Kylem a Marjorie je šedesát let rozdíl. Mezi Kylovou matkou a potenciální snachou pak jednačtyřicet roků. Ovšem v tomto případě je starší snacha.

„Mozek každého člověka je zapojen odlišně, někteří chlapi mají rádi blondýny, jiní brunety, někteří mají rádi muže, já mám rád staré dámy,“ tvrdí rozhodně Kyle v rozhovoru pro britský deník The Mail.

Jones měl v osmnácti první výrazně starší přítelkyni. Bylo jí padesát, zatímco jeho vlastní matce teprve sedmatřicet. Ta si myslela, že je to jen fáze vývoje a postupně přesedlá na věkově přiměřenější ženy. Dnes už si prý zvykla.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

„Většinou si vybírám ženy ve věku mezi šedesáti a osmdesáti. Kdykoli se snažím mluvit se starší ženou, její první reakcí je, že jsem příliš mladý. Ale mně připadá vytrvalost dobrá, takže jim říkám, že se jim to bude líbit,“ svěřuje mladý Američan, jenž prý většinou ve svém úsilí uspěje.

Jenže Marjorie není jedinou Jonesovou partnerkou. Nevadí jí, že má v průměru čtyři další, starší milenky. Na starších ženách se mu líbí vrásky, což mu mohou bohatě nabídnout.

„Líbí se mi linie krku a vrásky. Ženy se cítí nejistě kvůli povislému poprsí, ale mně se líbí, když přirozeně visí. Nemám rád plastickou operaci. A také nerad říkám šedivé vlasy, mně se líbí platinové vlasy. A mám rád přirozenou barvu vlasů,“ dodává Jones, jenž si uvědomuje, že všechny jeho partnerky umřou dříve než on. Pravděpodobně. Také proto se zatím neusadil.

Doporučujeme

Články odjinud