Muž bez penisu: Měl jsem v posteli více než sto žen!

Muž bez penisu: Měl jsem v posteli více než sto žen!

Andrew Wardle z Manchesteru je důkazem rčení, že na velikosti penisu nezáleží. Důležité je to, co muž v posteli umí. Brit z Manchesteru totiž nemá penis žádný kvůli vrozené vadě. Bez pyje je přesto tak dobrým milencem, že jeho postelí prošla více než stovka žen.

Být mužem bez penisu ve společnosti, kde se pyj a jeho velikost zaměňují s mužností, je skutečně velmi těžké. Andrew přiznává, že mu vrozená vada připravila peklo na zemi. Mnohokrát uvažoval o sebevraždě. Přesto dokázal být dobrým milencem.

Teď se navíc těší, že bude mít mezi nohama to, co má většina mužů od narození. Lékaři u něj chtějí unikátní rekonstrukční technikou vytvořit funkční pyj.

„Nikdy by mě nenapadlo, že ten den přijde, nemůžu uvěřit tomu, že je možné, abych i já měl plně funkční penis,“ svěřil devětatřicetiletý Andrew britskému listu The Sun.

Wardle se narodil s ektopickým močovým měchýřem, který se tak při děložním vývoji vytvořil mimo tělo. Proto neměl Andrew při narození penis. Varlata se bohudík vytvořila zcela normálně.

První dívku měl Andrew v sedmnácti, ta jeho postižení pochopila a chodila s ním čtyři roky. Později mu pomáhaly těžké postižení překonat drogy.

„Byl jsem v posteli s více než stovkou žen. Některé byly na jednu noc, s jinými jsem měl vztah. Pětině z nich jsem přiznal pravdu,“ dodal Wardle v interview pro The Sun.

Doporučujeme

Články odjinud