Muži chtějí mazlení a objímání častěji než ženy

Muži chtějí mazlení a objímání častěji než ženy

Muži dávno nejsou těmi, kteří se po sexu odvalí na bok a netouží po hlazení a mazlení. Naopak jsou to ženy, kterým představa, že se muž bude chtít po sexu tulit, nahání hrůzu častěji. Pro celou třetinu žen je mazlení a otlapkávání v posteli velmi nepříjemné, mezi muži se mu vyhýbá jen pětina.

Muži také touží daleko více po objímání, hlazení a mazlení na konci dne, i když k sexu mezi partnery vůbec nedojde. Podle britských psychologů, kteří vypracovali rozsáhlý průzkum, třetina žen nemá ráda mazlení vůbec a snaží se mu vyhýbat. Vyčerpané chtějí rovnou do postele a spát. Pro čtvrtinu je mazlení nepříjemné, protože je při něm horko a nepohodlně a deset procent žen silný odpor k mazlení nedokáže vysvětlit.

Ženy se ale nevyhýbají mazlení jen z vnitřních pohnutek, třetina z nich přiznává, že je velmi nepříjemné a obtížné mazlit se s partnerem, jemuž táhne z úst a který páchne potem či hospodou.

Pokud ale mužům jejich partnerky mazlení odmítnou, rozzlobí to 36 procent z nich, mezi odmítnutými ženami se namíchne 26 procent.

„Muži jsou dnes mnohem citlivější, než si společnost a možná i oni sami myslí,“ tvrdí Natalie Carneyová ze společnosti Silentnight, která výzkum financovala.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud