Nároky, nerozhodnost, svoboda: 7 důvodů, proč jste stále single

Nároky, nerozhodnost, svoboda: 7 důvodů, proč jste stále single

Stále se vám nedaří najít partnera pro život? Potkáváte hodně mužů, ale žádný vám nevyhovuje? Zamyslete se, jestli není chyba ve vás. Možná si ani neuvědomujete důvody, proč jste stále sama...

Nechcete se přizpůsobit

Nechcete se vzdát své svobody a pořád opakujete, že být single vám naprosto vyhovuje. Nelžete tak trochu sama sobě? Přestaňte hledat výmluvy, být sobecká a dejte prostor někomu, koho můžete milovat víc než sebe. Pokud budete otálet, může vám okolí váš postoj opravdu uvěřit a pak už bude opravdu těžké si někoho najít. Nezapomínejte, že správný partner z vás může udělat ještě lepšího člověka, než jste!

Pokračování 2 / 7

Máte přehnané nároky

Toužíte po hezkém, inteligentním, vzdělaném a stylovém partnerovi? Musíte si uvědomit, že nemůžete mít všechno a že lidé nejsou dokonalí. Ani vy nejste. Dokonce i když si najdete muže, který bude splňovat všechny tyto vlastnosti, přesto na něm můžete najít nějakou jinou chybu, která se vám nebude líbit.

Pokračování 3 / 7

Nevíte, co chcete

Jako většině žen vám možná imponují drsňáci a pak fňukáte, že hodní muži vymřeli. Když ale na nějakého narazíte, stejně před ním dáte přednost drsňákovi. Rozhodněte se, co vlastně chcete, protože jinak budete nešťastná s každým.

Pokračování 4 / 7

Nejdete si za svým

I když se smíříte s tím, že lidé nejsou dokonalí, přece jen to neznamená, že vám začne být jedno, s kým hodláte strávit zbytek života. Možná se snadno spokojíte s malým cílem, i když zrovna nesplňuje vaše očekávání, jen proto, že nemáte vůli a jste líná si jít za tím, co opravdu chcete. Když se ale smíříte s málem, dřív nebo později vám přestane stačit. Seberte síly a jděte si za svým! Muži milují cílevědomé ženy!

Pokračování 5 / 7

Když ho dostanete, už ho nechcete

Máte problém s tím, že po někom toužíte do té doby, než ho dostanete? Vždy je to někdo záhadný a tajemný, komu je těžké se dostat pod kůži, ale v těchto případech oplýváte velkou trpělivostí. Jakmile se vám ale povede, aby se tento člověk otevřel, ztrácíte zájem. Zapracujte na tom, protože takto budete sama napořád.

Pokračování 6 / 7

Nechcete něco propásnout

Máte pořád pocit, že když jste s někým ve vztahu, možná vám všude unikají daleko lepší příležitosti. Ale pokud jste do toho šla s láskou a ne proto, že jste nechtěla být sama, není důvod se takovými myšlenkami zabývat. A proč si vlastně myslíte, že ostatní muži budou lepší než ten, co je právě teď vedle vás?

Pokračování 7 / 7

Hledáte na špatném místě

Možná jste žena, která touží po vážném vztahu, ale neustále chodíte na schůzky s muži, kteří nic závazného nehledají. A pak se snažíte dosáhnout svého, což ve většině případů skončí fiaskem. Musíte být trpělivá, neztrácet čas s muži, kteří od vztahu nic nečekají, a hledat partnera, který chce stejné věci jako vy!

Doporučujeme

Články odjinud