Náruživí milenci z Německa museli k soudu kvůli vrzající posteli

Náruživí milenci z Německa museli k soudu kvůli vrzající posteli

Milování může být noční můrou pro ty, jichž se netýká. Pokud je provozováno za zdí na velmi vrzající posteli a mění noční poklid v šílený koncert skřeků a nepříjemných zvuků.

A berlínští milenci Stefanie Müller a Lucas Zetsch kvůli posteli museli k soudu. Poslali je tam sousedé, jimž jejich hlučný sex lezl na nervy.

Během jediné červencové noci si na ně stěžovalo berlínské policii deset sousedů ze čtvrti Lichtenberg. Přivolaní strážníci pak dvojici dali pokutu za porušení zákona proti hluku, ale milenci ji odmítli zaplatit. To je přivedlo až k soudu v Berlíně.

„Nebyli jsme tak hluční,“ hájila se tam Stefanie Müller. „Možná ne vy, ale vaše postel ano. Máme několik svědectví, že mezi půl dvanáctou a jednou hodinou v noci bylo ve vašem sousedství slyšet bouchání a vrzání,“ odvětil soudce na obhajobu.

Korunku všemu nasadil Lucas Zetsch, když soudu přednesl: „Byl to naprosto normální sex, nic vzrušujícího.“ Jeho partnerka vytřeštila oči a odpověděla: „Díky, to je tedy hezké.“ A od soudu prý utekla.

Řízení bylo nakonec zastaveno pro nepřítomnost stěžovatelů.

ČTĚTE TAKÉ:
Plísňáky jsou zpět!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud