Nejžhavější tipy letošních Vánoc

Nejžhavější tipy letošních Vánoc

Jako každý rok, tak i letos začali obchodníci s přípravou na Vánoce s předstihem a oprášili vánoční výzdobu hned po Dušičkách. Pro mnohé z nás je to znamení, že bychom měli pomalu začít přemýšlet nad vánočními dárky, přestože do vánoc zbývá ještě několik týdnů. Pokud už vánoční dárky máte vymyšlené a zbývá vám jen je nakoupit a zabalit, patříte k těm šťastnějším, kteří jsou nicméně v menšině. Většina z nás si často láme hlavu do poslední chvíle a těsně před vánoci pak horečnatě shání, nakupuje a balí...

Vybrat originální dárek není totiž vůbec jednoduché.

V tomto článku bychom vám chtěli dát několik tipů pro letošní vánoce, kterými zaručeně své blízké překvapíte. Nechali jsme se tentokrát inspirovat vánoční nabídkou slevového portálu Amplion.

Dárky pro ženy

Mohlo by se zdát, že dárky pro ženy se nakupují snadno. Trefit se do vkusu dané slečny či dámy však může být někdy pekelně těžké. Dobrou kosmetikou nebo módním doplňkem rozhodně nic nezkazíte a můžete vsadit i na speciální kosmetické a masážní techniky. Cestovatelky jistě potěší pobyty na horách nebo v zahraničí, a pokud vaše partnerka nebo kamarádka miluje nové zážitky, vyrukujte na ni třeba se školou fotografování.

Dárky pro muže

Tady jde o poněkud tvrdší oříšek. Řada partnerek a manželek sází na praktické dárky ve formě oblečení, ty statečnější se pustí do elektroniky, nicméně i muži si zaslouží jednou za čas překvapení. Zkuste letos snížit počet košilí a svetrů na minimum a místo toho překvapit partnera poukázkou na nějaký nevšední zážitek, jako je třeba let letadlem nebo mírně erotický kurz fotografování. Pokud máte doma zapáleného milovníka aut, můžete přidat poukaz na školu smyku, jízdu ve vojenském Hummeru nebo v luxusním Ferrari a určitě trefíte do černého.

Zážitky pro milovníky adrenalinu

V koloběhu běžného života často toužíme po adrenalinu a vzrušení, jenže málokdy se opravdu odhodlám své sny naplnit. Pokud ve svém okolí máte takové dobrodruhy a cestovatele, ať už je jim dvacet nebo šedesát, darujte jim k Vánocům nějaký vzrušující zážitek. Může to být třeba jízda na vznášedle, let letadlem, lekce snowkitingu nebo wellnes pobyt na horách.

Dárky pro prarodiče jsou další kategorií, kde vládnou takzvané praktické dary a zavedená klišé. Babičce teplé bačkory a vlnu na pletení, dědovi košili, knihu na dlouhé zimní večery ... zadržte! Uvidíte, jak vaši prarodiče omládnou, když jim pod stromeček nadělíte třeba romantickou večeři ve dvou, masáže podle vlastního výběru anebo vinařský pobyt!

A pokud jde o děti? Tady je výběr dárků nepřeberný. Nespornou výhodou je, že máte v ruce pečlivě připravený dopis pro Ježíška, takže nemusíte dlouze přemýšlet. Nicméně zkuste i ty nejmenší překvapit něčím, co nečekají, protože Vánoce bez rozzářených dětských očí nejsou úplné.

Doporučujeme

Články odjinud