Nevěru jsem mu zase odpustila! Proč to dělám?

Nevěru jsem mu zase odpustila! Proč to dělám?

Nevěra. Slovo tisíckrát omílané, přesto stále aktuální. Pro všechny z nás je strašákem a toužíme po tom, aby právě náš vztah se jí vyhnul. Podle statistik však máme malé šance. Jak tedy naložit s nevěrou? Tady je příběh jedné z vás.

Naše manželství bylo zpočátku moc krásné a rozuměli jsme si. Jenže po pár letech a narození dcery se začal vkrádat stereotyp i k nám. Přestože jsem si myslela, že mě Tomáš nikdy neopustí ani nepodvede (jak pošetilá myšlenka), snažila jsem se, aby byl spokojený. Ale jak známo, muži jsou nevěrní, i když jsou spokojení. A to je asi to, co žena nikdy nepochopí.

Poprvé jsem se dozvěděla, že je mi nevěrný, když jsem našla doma zakutálenou náušnici, přímo pod mojí postelí. Těžko říct, zda to manželova milenka udělala schválně, či byli jen neopatrní, ale každopádně pro mě to byl šok. Manžel chtěl zprvu zapírat, ale když viděl důkaz v mé dlani, vyklopil všechno. Včetně slibu, že to skončí a že vlastně o nic vážného nešlo. Prosil a sliboval. To bylo poprvé a já mu odpustila.

Jenže přesně po roce mě můj manžel postavil do podobné situace, ale prozrazení bylo ještě o něco dramatičtější. Vzal si totiž svou, samozřejmě už novou, milenku na naši chatu asi 30 km za městem. Nevím, jak často se tam jezdili sexuálně přátelit, ale jednou je vyrušila moje máma, která mi přivezla sazenice květin na zahrádku. Když viděla Tomášovo auto, hnala se dovnitř, jenže je oba našla doslova v nejlepším. Nemusím asi popisovat, jak se celá aféra rozmázla v naší rozvětvené rodině, a já z ní vyšla opět nejhůř a se sebevědomím na bodu mrazu.

Přestože jsem se cítila ponížená a svému manželovi jsem přestala věřit, nakonec jsem ho zase po týdnu trucování „vzala nazpět“ a odpustila mu.

Vůbec nevím, jestli dělám dobře a zda jsem ho neměla vyhodit, jenže je to otec mé dcery. Kdyby to alespoň tak nebolelo.

A jaký je váš názor na nevěrné muže? Pokud nám chcete napsat svůj vlastní příběh, posílejte na adresu redakce@dama.cz



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Nutil mě hubnout, a pak si našel tlustou milenku!

Doporučujeme

Články odjinud