Nevěsta se o svatební noci „omylem“ vyspala s ženichovým svědkem

Nevěsta se o svatební noci „omylem“ vyspala s ženichovým svědkem

Čínské soudy z provincie Kuang-si řešily bizarní případ svatební rošády. Nevěsta se o svatební noci totiž vyspala s ženichovým svědkem. Prý omylem. A vše zjistila až ráno, když se vedle špatného muže probudila. Rodina žádala na svědkovi odškodnění dvacet tisíc jüanů (asi dvaašedesát tisíc korun) za znásilnění.

K incidentu došlo tak. Během svatební noci se nevěsta Chuang údajně vydala čůrat na toaletu, která byla mimo dům, v němž všichni svatebčané nocovali. Když se vracela zpět, omylem vešla do pokoje svědka a ulehla k němu. Ráno se vedle něj probrala a zjistila, že neměla soulož s ženichem, ale s jeho svědkem. Začala běhat po domě a řvát, že byla znásilněna.

Rodina nevěsty se shodla na tom, že by měl ženichův svědek za soulož zaplatit odškodnění ve výši dvaceti tisíc jüanů. Jenže svědek se jim vysmál. Jednak proto, že tolik peněz nemá, ale také proto, že on nic špatného neudělal. Nevěstu k sobě do postele nezval.

Případ tak putoval k soudu, který dal zapravdu svědkovi. On se znásilnění nedopustil, nevěsta k němu přišla dobrovolně a souložila bez donucení. Rodině tudíž nemusí vyplatit ani jediný jüan.

Doporučujeme

Články odjinud