Nezávazný sex: Jaká jsou pravidla přátelství s benefity?

Nezávazný sex: Jaká jsou pravidla přátelství s benefity?

Jsou situace, kdy prostě žádný potencionální partner není v dohledu a vám chybí sex. Spousta žen si v této situaci vypomáhá s kamarády z okolí, z takových dostaveníček ale často vznikají nepříjemnosti. Jak mít nezávazný sex s kamarádem a nepokazit přitom vaše přátelství?

Pozor na city

Ujistěte se, že je to pouze fyzické a ani jeden nedoufá ve víc. City by do vašeho vztahu přinesly jen problémy, tedy v případě, pokud by nebyly opětovány. Dřív nebo později by totiž skončily nejen nezávazný sex, ale i kamarádství. Jakmile tedy budete mít pocit, že jeden z vás cítí něco víc než ten druhý, raději to utněte v zárodku, ať vám nezbudou jen oči pro pláč.

Pokračování 2 / 7

Experimentujte

Sexuální napětí hraje velkou roli, nebojte se vyzkoušet vše a hlavně si to užít. S oficiálním partnerem budete možná ostýchavá zkusit vaše tajné fantazie, s kamarádem se toho bát nemusíte. Už proto, že některé z nich jistě zná z vašeho vyprávění a vy zase znáte ty jeho. Proto experimentujte a užívejte si, že vás nepojí žádné závazky.

Pokračování 3 / 7

Diskrétnost

Buďte o sexu diskrétní mezi ostatními. Jelikož spolu ve skutečnosti nechodíte, jen si užíváte „benefity“, neměli byste svoji náklonnost prezentovat na veřejnosti. Takže se vyvarujte polibků, letmých doteků či hlazení. Společným přátelům byste jen těžko vysvětlovali, co se mezi vámi děje. A také kdybyste dali veřejně najevo nějakou náklonnost, mohl by jeden z vás váš „vztah“ začít považovat za něco víc.

Pokračování 4 / 7

Nebuďte osobní

Mějte neustále na paměti, že je to jen o sexu a nesmí se to komplikovat. Proto také není na místě být osobní, případně vyzvídat, od koho vašemu milenci chodí zprávy a podobně. Žárlivost se v tomto případě také nehodí. Jestliže ji pociťujete, důkladně se zamyslete nad tím, zda jde jen o ješitnost, nebo jestli u vás vůči vašemu kamarádovi nepropukají hlubší city.

Pokračování 5 / 7

Žádné noclehy

Nezáleží na tom, jestli milostné hrátky spíš provozujete ve vašem bytě nebo v jeho. Tak jako tak není vhodné, abyste u sebe přespávali. I když jste po sexu unavení, bude lepší, když se vzbudíte každý zvlášť a ve své posteli. Ranní sex sice také není k zahození, ale probudit se ve společném objetí a dělat si snídani do postele už je za hranicí pravidel sexu s kamarádem.

Pokračování 6 / 7

Otevřené dveře

Jelikož mezi sebou nemáte žádné závazky a dohodli jste se spolu pouze na sexu, je dost pravděpodobné, že z toho nic trvalého a vážného nekouká. Dejte si proto pozor, abyste nezlenivěla tím, že máte dostatečný příjem sexu a pozornosti, a nechte dveře otevřené novým mužům, kteří by mohli být vašimi potencionálními partnery. Počítejte ale s tím, že stejně se bude chovat i váš milenec.

Pokračování 7 / 7

Přátelství na prvním místě

Ať se bude dít cokoliv, nezapomínejte na to, že jste především přátelé a měli byste tu jeden pro druhého být i mimo postel. Nezapomeňte proto trávit čas i jinde a kamarádství upevňovat. Vaše milostné hrátky dříve nebo později skončí, tak ať máte na co navázat.

Doporučujeme

Články odjinud