Obřadník zahrnul manžele nadávkami, oni se jen mile usmívali

Obřadník zahrnul manžele nadávkami, oni se jen mile usmívali

Policie na Maledivách začíná vyšetřovat drsný kanadský žertík. Pár, který si chtěl obnovit manželský slib, se totiž od oddávajícího dočkal sprchy sprostých nadávek.

Video z obřadu ukazuje slavnostně oděný švýcarský pár, který si myslí, že dostává požehnání. Místo toho jim místní muž říká, že jsou "svině" a "bezvěrci".

Hotel Vilu Reef, který obřad zařizoval, se za "neodpustitelné chování" svého zaměstnance omluvil.

Náměstek ministra cestovního ruchu Ismail Yasir řekl reportérům BBC, že vláda je incidentem "hluboce znepokojena" a požádala policii, aby věc vyšetřila.

Místní hotel v tropickém ráji za obřad účtuje v přepočtu 23 000 Kč a inzeruje ho jako "příležitost připomenout si důležitý moment na společné cestě".

Jste bezvěrci, vaše děti budou bastardi! Video, zachycuje pár sedící na pláži v provizorním přístřešku, obklopený místními lidmi. Místo slov požehnání však muž, který obřad vedl, v tradiční intonaci modlitby zahrnul turisty nadávkami v místním jazyce divechi.

"Vaše manželství je neplatné. Nejste typem lidí, kteří by mohli mít platné manželství. Jeden z vás je bezvěrec. Ten druhý také a kromě toho si myslíme, že je to ateista, který nevěří ani bezvěreckému náboženství. Budete spolu spát a mít spoustu dětí, ale pijete a jíte vepřové, a tak vaše děti budou poznamenané pupínky a znaménky. A všichni to budou bastardi," nandal to manželům místní obřadník.

V proslovu se pak také vyskytly narážky na sex se zvířaty, na pohlavně přenosné choroby a homosexualitu. Je prostě jasné, že by si člověk měl dávat raději žehnat v jazyce, kterému rozumí.

ČTĚTE TAKÉ:
Jak si správně vybrat podprsenku?!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud