Orální sex jako od profesionálky: Nespěchejte a nepřestávejte!

Orální sex jako od profesionálky: Nespěchejte a nepřestávejte!

Zeptejte se mužů, jakou sexuální praktiku mají nejradši, a většina z nich vám odpoví, že orální sex. Jak mu dopřát ten nejlepší, o jakém se mu ani nesnilo?

Polykat či nepolykat?

Proč mají muži tento způsob milování tak rádi? K tomu všemu, co prožívají při souloži, ještě přistupuje vizuální a intimní faktor. To znamená, že mohou sledovat, jak je partnerka dráždí, a zažívají při tom maximální pocit intimity a zároveň jakési oddání se své milé.

Drtivá většina mužů by byla na vrcholu blaha, kdyby jim jejich partnerka poskytovala orální sex "až do konce" a oni by mohli vyvrcholit v jejích ústech. To je ale pro mnoho žen nepříjemné, mnohým se zvedá žaludek a je jim z chuti spermatu nevolno. S tím se dá těžko něco dělat, a muži by proto nikdy neměli k něčemu takovému ženy nutit. I pokud tedy muže nedokážete přivést k vyvrcholení ústy, můžete mu poskytnou intenzivní rozkoš. Jak se tedy stát bohyní orálního sexu?

Nespěchejte!

Předně mějte na paměti, že není kam spěchat! Nemyslete si, že když se hned na začátku milování vrhnete na partnerův penis a pojmete ho hluboko do úst, že bude nadšený. Místo toho penis vezměte do úst, jemně ho svírejte, špičkou jazyka přejíždějte po žaludu a čekejte, až ztvrdne.

Kouzlo správného tlaku

Když je partnerova chlouba dostatečně připravena, můžete pomalu začít s pohyby hlavou nahoru – dolů, žádné drsné pumpování! Laskání penisu ale zase nesmí být příliš jemné, je třeba najít tu správnou intenzitu. Po penisu přejíždějte jemně a smyslně, jazykem ho laskejte kruhovými pohyby, občas se partnerovi podívejte do očí.

Technika hlubokého hrdla není pro každého

Kam až si penis v ústech pustíte, je na vás. I když je pravda, že co nejhlubší průnik do úst je velmi vzrušující, deepthroat (neboli technika, při které si penis zasunete co nejhlouběji do krku) není pro každou ženu příjemný. Vyvolává se při něm dávivý reflex, a pokud z něj máte špatný pocit, rozhodně ho nedělejte.

Ani pomalu, ani rychle

Zvolte takové tempo pohybu penisu v ústech, které se vám bude zdát podle reakcí partnera ideální, a pak ho udržujte. Občas vyndejte penis z úst a otírejte se o něj tváří nebo ho olizujte jazykem. Nezapomínejte na své dlaně, mužům se líbí, když pomáhají partnerčiným ústům. Zasuňte si milencův penis do úst a jeho zbylou část obemkněte prsty, lehce sevřete, prodloužíte tak vlastně svá ústa. Rukou pohybujte nahoru – dolů zároveň s ústy.

Před orgasmem nepřestávejte

Když vidíte na partnerovi, že spěje k ejakulaci, nezačínejte experimentovat! Můžete jen lehce zesílit stisk a mírně zvýšit tempo, tím nic nezkazíte. Rozhodněte se rychle, kde necháte partnera vyvrcholit, pokud to nemáte ráda v ústech, nechť vyvrcholí na vašich ňadrech či bříšku. To muži milují!

Stále ale platí, že pokud vám není orální sex příjemný či je vám dokonce odporný a dělá se vám z partnerova penisu v ústech zle, rozhodně se do něj nenuťte.

Jak poskytují orální sex profesionálky z porna? Podívejte se na video:

Doporučujeme

Články odjinud