Otec nevěsty se udusil na svatební hostině. Rodina slavila dál

Otec nevěsty se udusil na svatební hostině. Rodina slavila dál

Jen pár hodin poté, co odvedl svou dceru k oltáři, třiasedmdesátiletý Jagan Babwah zemřel. A to přímo na svatební hostině. Podle ohledání koronerem se udusil jídlem, které mu zaskočilo. Přes tragickou událost se nevěsta se svou rodinou rozhodli slavit dál. „Otec by si to tak přál,“ tvrdila nevěsta Camela Taylorová.

K neštěstí došlo na zámku Cooling v hrabství Kent, kde sto šedesát svatebčanů slavilo sňatek Camely Babwahové a Johna Taylora. Dvě hodiny po obřadu si vychutnával otec nevěsty jehněčí, začal se dusit a odběhl od stolu. Později ho našli dusícího se na zemi, a ačkoli se ho snažili ucpávky dýchacích cest zbavit, zemřel na zástavu srdce.

„Plánovali jsme svatbu dva a půl roku a on o ní pořád mluvil. To ráno byl tak šťastný. Nikdy na sobě neměl smoking s vestou a já jsem byla vždy jeho milovaná dceruška. Když mě měl vést k oltáři, začal plakat. Poprvé v životě jsem ho viděla plakat a to mě dostalo. Bylo tak horko, a když jsme měli oběd, řekla jsem mu, aby si sundal sako, ale on to odmítl,“ vzpomínala Taylorová na svatební den v rozhovoru pro britský deník Daily Mail.

„Otec by se velmi naštval, kdyby jeho dcera zrušila svatbu kvůli němu. Jeho rodina pro něj byla vším,“ uvedl ženichův svědek a nevěstin bratru Anill Babwah pro Daily Mail k tomu, proč se i po otcově smrti rozhodla rodina slavit dál.

Doporučujeme

Články odjinud