Partner a orální sex: Neví, jak na to? Zaškolte ho!

Partner a orální sex: Neví, jak na to? Zaškolte ho!

Orální sex je pro mnoho žen jedním z mála způsobů, jak mohou dosáhnout vrcholu. Ne všichni muži jsou ale jazykově zdatní – to však neznamená, že byste to s partnerem měla vzdávat. Stačí malé školení a trocha praxe a můžete si z něj vychovat přeborníka v orálním sexu.

Muž by měl ženu vidět

Správný milenec by se totiž měl v první řadě soustředit na ženu a ne na její orgasmus. Měl by vědět, že pro ženu je sex propojením její mysli, těla a energie. Pro ženu je orální sex velmi intimní záležitostí a potřebuje nejdříve získat důvěru. V tom je důležitá předehra, to jak muž ženu líbá, hladí, mazlí. Každá žena chce být v mužových očích jedinečná. Pokud muž tento pocit v ženě vyvolá, je to první krok k úspěchu.

Pokračování 2 / 8

Používání úst

Pokud ve vás muž vyvolal důvěru, měl by se ještě naučit používat ústa. Tím nejdůležitějším je používat je ke komunikaci. Muž by měl ženě říkat, co se mu na ní líbí, zatím co ji prozkoumává. Třeba jak se mu líbí její křivky, hebkost kůže, vůně nebo chuť. Samozřejmě, že by měl vědět, kolik je tak akorát únosné množství, aby to ženu zase na druhou stranu neotrávilo a nepřála si, aby raději držel jazyk za zuby.

Pokračování 3 / 8

Měl by dávat pozor na to, co žena opravdu chce

Pokud nebude muž pozorně sledovat řeč jejího těla, nikdy se nedočká kýženého úspěchu. Rozhodně nechce, aby žena křičela „Pane Bože!“ tak, jako by našla svoje dítě uvězněné pod převráceným autem. Slastné výkřiky, které by měl muž slyšet, by mu měly naznačit, že prožíváte skutečnou rozkoš.

Pokračování 4 / 8

Musí ho to bavit

Pokud by to muže nemělo bavit a přemáhal by se k tomu, jen aby vám udělal službu, tak to není dobrý nápad. To by se na to měl raději vykašlat.

Pokračování 5 / 8

Sucho je nežádoucí

Muž by se měl vždy přesvědčit, jestli je žena dostatečně vzrušená, protože pokud není vagína vlhká, pak to znamená, že není spokojená. Pak by měl možná ještě pokračovat v hlazení a líbání. Rozhodně by neměl muž spěchat s penetrací prsty, to většinou zabije náladu. Ženy mají rády provokaci a očekávání je nejvíce vzrušující.

Pokračování 6 / 8

Trochu zdržování

Čím více muž krouží kolem horké kaše, pomaličku se líbáním propracovává tam dolů a potom se jen lehce otře o stydké pysky a pokračuje na vnitřní stranu stehen a pak zase nahoru. Jakmile začne žena vzdychat a v téhle fázi už je pravděpodobně pološílená touhou, může si být muž jistý, že pokud najde klitoris, nebude to dlouho trvat a dostaví se kýžený orgasmus.

Pokračování 7 / 8

Velké entrée

První olíznutí by mělo být hodně pomalé a když u toho muž ještě vydává slastné zvuky, vibrace se ženě budou jistě líbit. Vše už je potom na mužově hravosti a fantazii. Snadno by měl odhalit, jestli je ženin klitoris citlivý, či ne. Pokud ano, bude to hračka. U méně citlivých klitorisů si bude muset trochu máknout. Klitorisy mají všechny možné tvary, velikosti a sensitivitu, ale každý z nich chce být hýčkán s něžností a jemnocitem.

Pokračování 8 / 8

Dvojitý požitek

Pokud muž vidí, že je žena už tak vzrušená, že se blíží vyvrcholení, může ho ještě znásobit tím, že do ní vsune prsty a laská ji jak zvenku, tak zevnitř. Mnohdy se tímto způsobem totiž propojí vnitřní orgasmus s tím vnějším a zmnohonásobí se intenzita a délka orgasmu.

Doporučujeme

Články odjinud