Penzistu museli ze sexuální pomůcky vyřezávat hasiči

Penzistu museli ze sexuální pomůcky vyřezávat hasiči

Devětašedesátiletý důchodce vyhledal pomoc, když se mu kruhová "hračka" zasekla na delikátní části těla. Anglický důchodce se celých 36 hodin sám marně snažil vyprostit se z předmětu, který mu měl zajistit potěšení.

Pak zamířil do nemocnice Fairfield v městečku Bury, kde lékaři rychle usoudili, že mu neumějí pomoci, a převezli ho do větší Obecné nemocnice pro oblast Manchester. Ani tam si však doktoři neporadili, a proto zavolali hasiče.

Jak uvádí místní list Manchester Evening News, příslušníci jednotky z protipožární stanice v Blackley rozhodli, že bude zapotřebí užít velmi přesnou pilu. Penzista musel podepsat formulář, v němž stvrdil, že si je vědom veškerých nebezpečí, která by z tak delikátní operace mohla plynout.

Hasiči se nejdříve snažili problém vyřešit pomocí deseticentimetrové kruhové brusky. To ale nevedlo ke kýženému výsledku, a tak přistoupili k užití diskové pily. Po více než hodině precizního manévrování se konečně podařilo důchodcův úd vysvobodit. Noc sice strávil v nemocnici, ale utrpěl v podstatě jen akutní rozpaky a stud.

Mluvčí záchranných a požárních služeb pro oblast Manchesteru dodal: "Naše jednotky se chovaly profesionálně a přizpůsobily se okolnostem, s nimiž se setkaly. Muži přejeme rychlé uzdravení."

Má se za to, že hasičům, kteří se kuriózní záchranné akce účastnili, byla nabídnuta možnost několika sezení s psychoterapeutem.

ČTĚTE TAKÉ:
Orgasmus: předstírat, nebo nepředstírat?

Doporučujeme

Články odjinud