Pět nejoriginálnějších případů pomsty nevěrníkům a nevěrnicím

Pět nejoriginálnějších případů pomsty nevěrníkům a nevěrnicím

Že se podvedené manželky umějí pomstít, je dostatečně známo. A kupodivu ani nedávný příběh ženy, která se domluvila s milenkami svého manžela a přilepila mu penis k noze, není nejpodivnější. Jiní lidé měli ještě bizarnější nápady.

Házení kočkou Letos v lednu byl pětadvacetiletý Paul A. Wood ze státu New York zatčen za to, že na manželku zaútočil kočkou. Hozená kočka se ženě zaryla drápky ho zad. Ani žena, ani kočka nebyly vážněji zraněny. Mezi jiné neobvyklé "zbraně" užité na manžely a manželky patří třeba krémem plněné větrníky.

Spálit 400 mobilních telefonů K tomuto kroku se rozhodla podváděná čínská manželka. Zapálila 400 mobilů, které spolu s manželem měli v doposud úspěšném obchodě. Dalo by se říct, že o další komunikaci neměla zájem.

Elektrická past na manželku nabitá 110 Volty Muž z Arkansasu si uvědomil, že v manželství potřebuje trochu víc prostoru a elektricky zabezpečil dveře do své ložnice, aby tam manželka nemohla. Úřady potvrdily, že Herbert Caldwell Jr. (44) vytvořil jakýsi plot pod proudem pomocí kovového věšáku na šaty, který připevnil ke klice dveří.

Servírovat manželovi gulášek s psími výkaly K tomuto kroku se odhodlala jistá podváděná žena ze Skotska. U soudu se Jill Martinová (47) přiznala k nebezpečnému chování. Ale dodala také, že když viděla, jak manželovi chutná, začala se smát a tak se prozradila. Její právník na její obranu podle listu Metro řekl, že celá epizoda byla jako epizoda z televizních Zoufalých manželek.

Podpálit bývalému manželovi penis Když žena viděla, jak její bývalý sedí před televizí a popíjí vodku, neodolala. Její útok efektivně ukončil tři roky rozhádaného soužití. Na otázku, zda se muž plně zotaví, odpověděla mluvčí moskevské policie, že se to dá jen "těžko odhadnout".

Doporučujeme

Články odjinud