Pětadvacetiletá Britka se vyspala s pěti tisíci muži!

Pětadvacetiletá Britka se vyspala s pěti tisíci muži!

Britský magazín Love It! přináší šokující story o pětadvacetileté Nikki Lee z Essexu, která si libuje v extrémní promiskuitě. Pohledná blondýna totiž souloží s muži jako na běžícím pásu.

Za devět roků, tedy 3 285 dní, jich prý měla už pět tisíc. Souloží mnohdy s několika muži za noc a dokonce vyjíždí na speciální dovolené, kde jich vystřídá desítky.

„Nikdy jsem nespala s jedním chlapem dvakrát,“ chlubí se v článku Nikki. Kdo se odváží přidat k hordě jejích milenců, musí počítat se zápisem do speciálního deníku a také se srovnávacím hodnocením.

Panenství se prý vzdala v šestnácti, od té doby si užívá sex v klubech na toaletách, v parcíh, alejích, v kině i přímo na diskotéce. „Průměrně mám denně sex s dvěma muži,“ tvrdí Nikki, které se její chorobná promiskuita líbí a rozhodně by se jí nechtěla zbavovat. „Jsem pyšná na to, že jsem zvládla tolik mužů. Sexem jsem doslova posedlá, je to moje droga,“ přiznává kosmetička z Anglie.

Odborníci však z jejího počínání nadšení nejsou, je totiž vysoce rizikovou partnerkou z hlediska přenosu pohlavních chorob. „Mám dvě pravidla, nikdy se zadaným mužem a vždycky bezpečný sex. Vyjma toho je mi to jedno,“ dodala Lee.

K léčbě závislosti na souloži ji prý přemlouvají i přátelé. „Ale pokud jsem fakt závislá, užívám si to a rozhodně se nechci léčit,“ svěřila Nikki magazínu Love It!.

ČTĚTE TAKÉ:
Bartošová: Každým dnem čekám papír o svém rozvodu!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud