Plekanec a Vondráčková čekají první dítě již za 4 měsíce! Jak se bude jmenovat a kde se narodí?

Plekanec a Vondráčková čekají první dítě již za 4 měsíce! Jak se bude jmenovat a kde se narodí?

Útočník týmu NHL Montreal Canadiens Tomáš Plekanec (28) se má za čtyři měsíce stát poprvé otcem. Protože v termínu porodu bude hokejová sezona NHL v plném proudu, narodí se miminko s největší pravděpodobností za mořem. Bude mít s kanadským občanstvím i mezinárodní jméno?

"Porod je v tuhle chvíli ještě daleko, takže ten ještě necháváme stranou. Teď se nejvíc bavíme o jménu a řešíme jeho podobu," svěřil se český hokejový reprezentant, jehož manželkou a tudíž i nastávající maminkou je zpěvačka a moderátorka Lucie Vondráčková (31).

"Dám v tohle ohledu hodně na pocity. Myslím, že nakonec vybereme takové, které nás něčím osloví, a budeme z něj mít pocit, že dítěti sedne. Osobně nepreferuji nutně mezinárodní jméno," zamyslel se odchovanec proslulé kladenské hokejové líhně.

V kanadském občanství ale Plekanec výhodu pro své dítě vidí. "Pro to malé bude jen dobře mít domov v Česku i v Kanadě. Ať už jde o otázku jazyka, kultury, ale i možností. Jak to všechno bude, to se ale uvidí, až se dítě narodí," uzavřel hokejista.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

Doporučujeme

Články odjinud