Policie nesmí stresovat osoby souložící na veřejnosti

Policie nesmí stresovat osoby souložící na veřejnosti

V Británii je kultura tzv. doggerů – osob milujících sex v parku – velmi rozšířená. Některé radnice se sexuchtivými muži bojují, jiné tuto erotickou kulturu tolerují.

Konec represí vůči doggerům ale zřejmě nastal ve Skotsku, kde nařídili policii, aby dvojice či skupiny oddávající se sexuálním hrátkám ve křoví či na palouku nevyrušovala. Ohrozila by je totiž posttraumatickým stresem.

Policie také musí podle Manuálu zločinů z nenávisti zatknout kohokoli, kdo proti doggerům bojuje a snaží se jim potěšení překazit. Manuál sice uvádí, že je sex na veřejnosti nezákonný a může ovlivnit kvalitu života lidí, kteří se tam pohybují za jiným účelem, třeba venčí psy či se procházejí, ale zároveň dále cituje, že doggeři jsou velmi náchylní k posttraumatickému stresu a depresím a jsou velmi náchylní k zločinům z nenávisti.

„Problémy kolem sexu na veřejnosti jsou složité a tudíž jsou velkou výzvou pro policii. Zatímco stížnosti na sex na veřejnost musí být zváženy a řešeny, musí být také zdůrazněno, že lidé účastnící se takových aktivit jsou potenciálními oběťmi pachatelů zločinů z nenávisti,“ uvádí šedesátistránkový policejní manuál.

De facto to znamená, že policie má sice řešit sex mužů na veřejnosti, protože je nezákonný, ale zároveň s dotyčnými musí jednat jako v rukavičkách a především je při sexu nevyrušovat.

ČTĚTE TAKÉ: Oscarová herečka Jennifer Hudson se změnila k nepoznání - zhubla přes třicet kilo!



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud