LateciaThomas

LateciaThomas

LateciaThomas
LateciaThomas
LateciaThomas
LateciaThomas
22
Fotogalerie

Přibrala 30 kilo a je dnes šťastnější než kdykoliv předtím

Měla dokonalou postavu, vysportovanou, ani gram tuku, a přesto oblé křivky. Dnes je Latecia pěkná baculka, a přesto se cítí skvěle. Podívejte se na fotky, jak jí to sekne.

Většina z nás je přesvědčená, že když zhubne pár kilo, bude šťastnější. „Kdybych tak shodila pět kilo, to by byl můj život úplně jiný!“ Neběží vám tahle věta pravidelně hlavou? Jenže štěstí se nemusí odvíjet od ručičky na váze. Latecia Thomas původně z Austrálie prošla přesně obrácenou cestou: Naopak ztloustla a konečně je šťastná. Dnes je to sexy holka krev a mlíko, ačkoliv ještě před pár lety dělala vše pro to, aby byla štíhlá jak proutek.

Podívejte se na fotku z jejího Instagramu(ta z úvodu článku je v celé velikosti na konci fotogalerie) , kde je vidět, jak vypadala, když se připravovala na soutěž v plavkách. Tehdy měla konfekční velikost 10, dnes nosí oblečení velikosti 16. Šok? Nezměnila se však jen její konfekční velikost, ale i její sebevědomí a spokojenost. „Řada lidí si určitě pomyslí, že mi to předtím slušelo mnohem víc. Já se ale mám ráda, ať mám jakékoliv proporce, hlavní je, že jsem šťastná. Je naprosto v pořádku, že se má člověk rád, ať má jakoukoliv váhu,“ vzkazuje Latecia všem ženám (a i mužům).

Projděte si fotky Latecie z jejího Instagramu:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

www.instagram.com/lateciat/

Latecia dříve usilovala o tělesnou dokonalost, v čemž byla úspěšná. V jejím nitru se ale odehrávalo peklo. „Vzpomínám si, jak jsem na levém obrázku byla nešťastná. Určité části svého těla jsem přímo nenáviděla, hlavně svůj zadek a stehna. V těchto partiích je pro mě nejtěžší zhubnout. Byla jsem tak nejistá, neustále jsem se poměřovala s jinými ženami a měla jsem nulové sebevědomí,“ píše Latecia na svém Instagramu.

Latecia chce tak druhým vzkázat, že žena může být přitažlivá a sexy, nejenom když je supr štíhlá, důležité je, aby byla sama se sebou srovnaná. „Musela jsem změnit svůj vztah k životu a především sama k sobě. V okamžiku, kdy jsem sama sebe akceptovala, jsem mnohem šťastnější a spokojenější. Naučila jsem se mít sama sebe ráda.

Není důležité odpovídat společenským normám, ale jde o to, aby člověk byl sám se sebou spokojený. Proto Latecia apeluje na ostatní: „Vaše duševní zdraví je stejně důležité jako fyzické. Nechci tím říct, že máte žít nezdravě a nic nedělat, ale je důležité najít rovnováhu. A poslouchat své tělo, to ví moc dobře, co je pro něj dobré.“ Latecia se přestěhovala do Los Angeles a věnuje se modelingu, co na tom, že jako plus size modelka.

Doporučujeme

Články odjinud