Prostitutky musí nosit reflexní vesty, rozhodla radnice

Prostitutky musí nosit reflexní vesty, rozhodla radnice

Kněžky lásky ve městě Els Alamus na severu Španělska, postávající na krajnicích silnice, jsou "ohroženým druhem". Hrozba, že je smete některý z projíždějících vozů, je natolik reálná, že městská rada rozhodla - nevěstky musí nosit žluté či oranžové bezpečnostní vesty!

Ty sice zahalují jejich vnady a křivky, zato prý chrání jejich životy a zdraví, píše server spiegel.de.

Ve Španělsku platí nařízení, že každý, kdo se pohybuje pěšky na rychlostní silnici či v její blízkosti, musí být oblečen do žluté vesty, aby byl již zdáli dobře vidět.

A protože starosta města Els Alamus, seňor José María Bea, ctí zákony a předpisy stoprocentně, rozhodl se obléknout do "žluti" i služebnice sexu mávající u silnic na projíždějící řidiče.

Proto povětrnice, které ještě donedávna lákaly klienty svými výstřihy a bujnými vnadami, nyní na krajnicích do dáli září žlutou či oranžovou barvou. Tím podle městské rady v Els Alamus "naplňují literu zákona".

Starosta Bea navíc přikázal městským strážníkům, jejichž velitelem je z titulu své funkce, aby každé šlapce, kterou přistihnou na ulici bez vesty, namístě uložili pokutu ve výši 40 euro.

Časem se tak ochranné vesty - vedle minisukní, vysokých kozaček a výrazných punčošek - mohou stát nedílnou součástí tradičního oblečení poskytovatelek sexu u silnice.

ČTĚTE TAKÉ:
Šperky, se kterými ovládnete plesovou sezónu!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud