Rozvedli jsme se, ale občas se scházíme jen kvůli sexu

Rozvedli jsme se, ale občas se scházíme jen kvůli sexu

Zní to možná absurdně, ale je to tak. S manželem jsme rok po rozvodu, ale stále se scházíme – ovšem výhradně kvůli sexu.

Přestože si myslím, že manželství dvou lidí není jen o sexu, ale hlavně o porozumění, lásce a toleranci, tak to naše skončilo poněkud podivně – zbylo nám z něho jen to milování …

Brali jsme se před 18 lety a já byla v té době již těhotná. Znali jsme se více než rok a svatbu jsme do budoucna plánovali, takže když se vše seběhlo nějak rychleji a já otěhotněla, oba jsme byli vlastně šťastni a spokojeni. Narodila se nám dcera Markétka a manžel z ní byl nadšen. Přestože povinnosti kolem dítěte a domácích prací byly hlavně na mně, cítila jsem se spokojená a užívala si mateřství.

Po 5 letech jsem otěhotněla znovu, tentokrát už plánovaně, a těšili jsme se na druhé dítě. Bohužel jsem o miminko v 5. měsíci přišla a od té doby už se nám nezadařilo. V té době mi byl manžel oporou a snažili jsme se všechno špatné překonat a držet při sobě.

Jenže před dvěma lety se stalo něco, co jsem doopravdy nečekala. Nad naším relativně klidným manželstvím se zatáhly mraky a manžel začal být postupně podrážděný, nespokojený a vyčítal mi každou maličkost. Možná řešil krizi středního věku, nebo neunesl stereotyp manželství – zkrátka do roka jsme byli rozvedeni. Přestože jsem byla proti tomu a snažila se manželství do poslední chvíle udržet, nechtěla jsem dělat schválnosti a ubližovat manželovi za každou cenu. Zkrátka rozvodové řízení proběhlo relativně v poklidu a můj muž se odstěhoval.

Jenže po pár měsících po rozvodu, kdy jsem ho vůbec neviděla, jednou přišel, že si potřebuje se mnou něco domluvit. Chvíli jsme si povídali a pak, ani nevím, jak k tomu došlo, jsme se spolu pomilovali. Bylo to pro nás oba po dlouhé době a musím říct, že to bylo krásné. Potom se muž rozloučil a odešel.

Nějakou dobu se nedělo nic a za měsíc se opět ozval, zda se může stavit na návštěvu. Nejprve jsem si říkala, že je divné, abychom spolu spali, když jsme se jednou rozvedli… jenže mně se to s ním líbilo a byla jsem bez partnera, takže jsem znovu řekla ano.

A od té doby se takhle stýkáme, užijeme si večer, někdy muž zůstane až do rána a pak si zase jdeme každý po svém. Kamarádka, které jsem se svěřila, mi řekla, že jsem blázen, když mu to dovolím. Ale mně se to zatím docela líbí, a tak jsem na tuto hru přistoupila. Manželství skončilo, ale sex zůstává…

Doporučujeme

Články odjinud