Sexem strávíme 49 dní života

Sexem strávíme 49 dní života

Kdybychom dokázali souložit nepřetržitě 49 dní, 13 hodin a 41 minut v kuse, odbyli bychom si milostné dovádění na celý život. Vyplývá to z nového britského průzkumu, podle něhož průměrný člověk stráví erotikou právě tolik času.

Je však nutné si uvědomit, že mnozí tento čas několikanásobně převyšují, zatímco jiní se sexu nevěnují téměř vůbec.

Muži přitom uvádějí čísla poněkud vyšší než ženy. Průměrný muž totiž za život souloží 52 dní a osm minut, zatímco žena 47 dní, tři hodiny a 36 minut.

Průměrná soulož pak prý trvá 19,5 minuty a deset procent z dotázaných uvedlo, že si to užívá déle než půl hodiny, ale stejný počet je se vším hotov do minut pěti. Dvanáct procent z dotázaných pak dále uvedlo, že souloží jen jednou měsíčně, zatímco šestnáct procent minimálně každé tři dny.

Jenže sexuologové varují, že podobné průzkumy mnohdy spíše vypovídají o tom, co by lidé rádi provozovali, než co skutečně provozují.

„Čísla představují širokou variabilitu. Někteří mají sex za celý život v délce jednoho dne a čtvrt, zatímco nejaktivnější lidé sexem stráví 170 celých dní života,“ uvedla sexuoložka Clare Kerr ze společnosti Lloyds Pharmacy.

ČTĚTE TAKÉ: I náhodný sex může být začátkem trvalého vztahu!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud