Sexuální úchylky aneb Co vzrušuje vás?

Sexuální úchylky aneb Co vzrušuje vás?

O tom, co je a co není v sexu normální, by se daly vést dlouhé diskuze. Záleží vždy na obou partnerech, jejich fantaziích, touhách a potřebách, na tom, co je pro ně ještě přijatelné a zda jsou ochotni přistoupit na „jinou hru“ toho druhého.

Zlaté pravidlo, které nám předkládají sexuologové, zní: V sexu je možné vše, pokud s tím oba partneři souhlasí.

Existuje velké množství sexuálních úchylek (tj. sexuálních impulzů, fantazií nebo praktik, které jsou neobvyklé). A o některých možná ani nemáte tušení, že existují.

Hirsutofilie Hirsutofilové milují správně chlupaté podpaží, obecně je vzrušuje vydatné tělní ochlupení.

Ofidiofilie Ofidofilové se vzrušují pohledem na hady a fascinují je představy s nimi spojené.

Arachnofilie Někdo při pohledu na pavouka začne hystericky křičet, ale někdo si ho naopak chytí a pustí si ho blíže k tělu.

Dorafilie Jedná se o silnou náklonnost ke zvířecí kůži a kožešině.

Timofilie: Timofilové se sexuálně vzrušují při pomyšlení na peníze a na své ohromné bohatství.

Klaustrofilie Jedná se o opak klaustrofobie, tedy o slastnou až vzrušující představu spojenou s malým uzavřeným prostorem.

Exhibicionismus Exhibicionismus je typicky mužská záležitost. Takový člověk se rád obnažuje na veřejnosti před cizími ženami. Tato úchylka je často doprovázena onanií.

Frotérismus Rovněž úchylka týkající se hlavně mužů. Jedná se o takzvané tření a otírání o ženy (třeba v přeplněném dopravním prostředku), a to do té doby, než dosáhne ejakulace. Při přistižení předstírají, že se ženy dotkli náhodou.

Masochismus Masochista nutně a bytostně potřebuje ke vzrušení a následně k dosažení orgasmu, aby ho někdo týral a mučil.

Sadismus Sadista vyžaduje při sexuálním aktu mučení, týrání či ponižování jiné osoby, aby dosáhl kýženého vzrušení.

Pedofilie Pedofil je jedinec sexuálně zaměřený na děti ve věku od 5-12 let. Vzrušuje jej nezralost sexuálního objektu. Pokud je takový jedinec zaměřen na dospívající dívky, hovoříme pak o hebafilii, zaměření na dospívající chlapce označujeme jako efebofilii.

Tušérství Tušér dosahuje vzrušení doteky intimních míst anonymních ženských objektů. Obvykle jakoby náhodou sáhne v dopravním prostředku nebo v parku na ňadro, pozadí či genitál kolemjdoucí ženy.

Voyerismus Sexuální úchylka, kde je vzrušení dosahováno sledováním intimního počínání anonymních objektů (svlékajících se žen či souložících párů), které o tom většinou nemají ani tušení.

Zoofilie Sexuální úchylka,při níž se jedinec se ukájí na zvířatech, provádí s nimi sexuální styk a ten ho maximálně uspokojuje.

ČTĚTE TAKÉ:
Přijela tchyně, budeme mít sex!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud