Sexy zdravé tělo díky pravidelnému sexu!

Sexy zdravé tělo díky pravidelnému sexu!

Dieta vedoucí ke krásnému tělu nemusí být založená na odříkání chutných jídel a sladkostí. Naše tělo nemusíme při pomyšlení na krásné štíhlé křivky trápit nejedením toho, co máme radi.

Je dokázané, že existují a fungují i jiné rozumné metody, jako se „zmenšit“ do oblečení menší velikosti. Jednou z takových metod je SEX.

„Sexuální dieta“ jako životní styl Pravidelným a vášnivým sexem můžete získat víc, než si dokážete představit. Kromě tělesného a psychického požitku všeobecně podporujete své zdraví v mnohých směrech. Sexuální aktivitou se zvyšuje imunita organismu, výrazně ustupují deprese a mnohé vědecké studie dokazují, že sex pozitivně ovlivňuje délku života a zlepšuje mezilidské vztahy. A v neposlední řadě - spaluje se přitom velké množství přebytečných kalorií na těch správnych místech!

Kerry McCloskey, americký autor knihy Základy sexuální diety (The Ultimate Sex Diet), říká, že: půlhodinovým sexem spálíme přibližně 200 kalorií! Ovšem ani při sexuální dietě a myšlenkách na krásné tělo bychom neměli zapomínat na bezpečnost a ochranu! Nezapomínejme na kondomy. Vychutnejte si bezpečnější a příjemně provoněný sex například s Pepino Strawberry či Pepino Banana.

Někteří zastánci sexuální diety dokonce tvrdí, že klidně můžete posilování a různé aerobní cvičení ve fitnesscentrech nahradit sexem! Ten totiž krásně formuje všechny svaly a zvyšuje pružnost celého těla. A pokud se chcete zbavit více stovek kalorií, v nabídce je Pepino Long Action - pomáha mužům oddálit vyvrcholení, čímž prodlouží vaše sexuální cvičení. K milovníkům sexuální diety patří i světoznámé celebrity jako například zpěvačka Madonna či její kolegyně Victoria Beckham.

Stop obezitě i podvýživě

Samozřejmě sexuální dieta ani jiné diety by neměly vést k anorexii a cílem by neměly být rachitické postavy. Ovšem ani obezita není ta správná volba. Ne nadarmo se říká - zlatá střední cesta – jednou z nich může být například kombinace vhodné stravy a pravidelný sex. A to nejen pro ženy, ale i pro muže. Například sója prokazatelně zlepšuje sexuální kondici.

Pomáhá zmírňovat nepříjemné příznaky menopauzy, blahodárně působí na prostatu a na jiné důležité mužské orgány. Rovněž užitečné jsou chilli či zázvor, které stimulují nervové zakončení – jednoduše řečeno - zkvalitňují sexuální život. Mimo to výzkumy tvrdí, že obezita způsobuje poruchy erekce a snižuje hladinu testosteronu. Mnoho nasycených tuků ucpává arterie, což zabraňuje adekvátnímu proudění krve i do pohlavních orgánů. Jak tvrdí Dr. John Mulhall (vedoucí sexuálního programu v New Yorku a profesor urologie): „...všechno, co je dobré pro vaše srdce, je dobré pro váš penis.“

Naopak nadměrně nízká hmotnost též ohrožuje zdraví a libido, protože určité procento tuků potřebujeme na tvorbu hormonů. Zdroje tzv. dobrých tuků jsou například olivový olej, losos nebo ořechy.

A Pepino má pro vás sladkou a bezpečnou čokoládovou „pochoutku“ – kondom Pepino Chocolate - z této dávky voňavé a i chutné (!) čokolády určitě nepřiberete a navíc se zaručeně ochránite před pohlavními chorobami.

Zdroj: www.pepino.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Karel Vágner: SuperStar je jen byznys pro mobilní operátory!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud