„Silikony“ mi pomohly ke štěstí. V pracovním i osobním životě

„Silikony“ mi pomohly ke štěstí. V pracovním i osobním životě

Johanka má nejen nová prsa, ale i novou práci, nového partnera, nový byt…

Johanka se vdávala ve 22 letech, prý příliš brzy, poznamenává často. Jejímu muži bylo o 10 let víc a v partě sportovců, mezi kterými se Johanka v té době pohybovala, byl nepřehlédnutelný a uznávaný. Necelé 2 roky po svatbě se narodila Elen a 5 let po svatbě už byla Johanka opět volná – rozvedená. Ani z jedné strany se kupodivu nejednalo o nevěru, ani o bouřlivé hádky či násilí. Johanka prý po čase jednoduše zjistila, že má naprosto jiné představy o životě.

Chtěla být úspěšná v práci, a tvrdě za tím šla. Dávala kariéře hodně času a energie, což se jí pomalu vracelo v podobě povýšení a lepšího finančního ohodnocení, které už nechtěla utrácet pouze za výlety do hor a sportovní vybavení. Johanka se chtěla bavit, skvěle oblékat (a obouvat), užívat si peněz, cestovat po světě – žít tak trochu na vysoké noze. První, co po rozvodu, ze kterého vyšla finančně více, než dobře udělala, bylo, že se objednala na plastickou operaci poprsí. Byl to její sen, který by ze společných rodinných peněz nikdy nemohla zaplatit, neboť manžel s takovou investicí kategoricky nesouhlasil.

Nemám ráda kompromisy!

„Ano, beze všeho přiznávám, že mám ráda hezké a drahé věci. Mám ráda peníze, umím je vydělat a chci si je užívat podle svých představ. Nemám ráda kompromisy a neustálé přizpůsobování se – toho jsem si užila v dětství dost. Třely jsme s mámou bídu s nouzí, byly měsíce, kdy mi máma nemohla zaplatit ani obědy ve škole. Nikdy nezapomenu na to, jak jsem jako 16letá slečna strašně toužila po jedné bundě z výlohy – samozřejmě jsem ji nedostala. Máma musela šetřit a já všechno oblečení dědila. Myslím, že jsem často vypadala jako strašidlo. Až nyní, svou zásluhou, svojí tvrdou prací, zarputilostí a někdy možná až tvrdostí, mám život z velké části takový, jako jsem si představovala. No, a že mi k tomu pomohla i nová prsa, jak mi občas někdo předhodí, co je na tom? Mohou to zkusit také! (Mimochodem to není žádná procházka růžovoučkou zahrádkou!).“

Je nepřehlédnutelná, navíc schopná a chytrá (a také ostrá)

Po rozvodu se Johanka odstěhovala ze společného domku a díky úvěru ze stavebního spoření si od jedné příbuzné koupila starý byt na hypotéku. Byt zrekonstruovala za peníze z odstupného za dům, který opustila, a ještě jí zbylo na vysněnou operaci. Ta z pohledné, štíhlé a vysportované mladé ženy udělala „dámu snů z katalogů luxusního prádla“. Johana je nejen nepřehlédnutelná, navíc schopná, chytrá a ostrá jako břitva. A tak velmi brzy po operaci poskočila v kariérním žebříčku o několik pater výše.

Rozumím si lépe s muži a nebojím se práce

„Samozřejmě, že jsem nepovýšila jen díky většímu číslu podprsenky, ale také proto, že se neštítím práce, nevadí mi, když v týdnu, kdy nemám malou – máme ji ve střídavé péči – pracuji do noci. Stejně náročná jsem samozřejmě i na své podřízené! Komu se to nelíbí, toho ve firmě nedržím. Nevadí mi, jít s kolegy (obvykle muži) po práci na několik drinků, nebo klidně do hospody na pivo. Což ale rozhodně neznamená, že si mě jeden z nich odveze na noc domů! Ostatně s muži vycházím mnohem lépe než s ženami. Domů si mě občas odveze jen jeden, ale ne kolega, ale jeden významný obchodní partner. A ne pouze na noc, ale klidně na víkend. Je také rozvedený, a také se nehodlá znovu ženit. Rozumíme si, máme společné hodnoty, milujeme se, ale přesto jsme si schopni dávat dostatek svobody a volnosti.“

Z 0 na 3

„A proč vlastně silikony? No, jednoduše proto, že jsem po ukončení kojení měla prsa ještě o číslo menší, než před těhotenstvím – tudíž 0! A to se mi pochopitelně nelíbilo, měla jsem štíhlou, hezky tvarovanou ženskou postavu; úzký pas, výraznější boky a prsa jako lentilky. Když pak přeskočíte z 0 na 3 (navíc pevné a krásné), můžete objektivně porovnat, co to s vaším okolím i sebevědomím udělá. Shrnula bych to do jedné věty: chlapi se mohou přetrhnout. A nejen ti jednodušší, jinak se chovají i vzdělaní a distingovaní pánové. A jelikož se já sama nechovám jako laciná slípka, je mi přáno, brát si zpět to, co mi život v dětství a v dospívání nedopřál. Možná mě někdo odsoudí, jiný možná pochopí a třeba i někoho inspiruji v tom, že život může být i jiný – takový jaký si jej uděláte!“ tvrdí Johana. Má pravdu?

Doporučujeme

Články odjinud