Silvestr ve dvou doma? Proměňte poslední noc v roce v sexy hru | foto: iStock

foto: iStock

Silvestr ve dvou doma? Proměňte poslední noc v roce v sexy hru

Rozhodla jste se, že letos strávíte s partnerem silvestr doma, protože pandemická opatření se sice rozvolnila, ale ohledně silvestrovské noci panují nová nařízení a vám se v těchto podmínkách nechce trávit poslední noc v roce v baru ani jet na hory? Nezoufejte, silvestr u domácího krbu nemusí znamenat, že ho strávíte u televize sledováním trapných šarád. Naopak, máte prostor pro romantiku a lechtivé hrátky!

Zahrajte si flašku

Šampaňské při oslavách přicházejícího nového roku nesmí chybět! Prázdnou lahev pak můžete využít při hraní světoznámé společenské hry „flaška“. Dá se hrát i ve dvou! Stačí si obléct co nejvíc vrstev oblečení (nezapomeňte na sexy prádlo!) a postupně odkládat kousek po kousku v pořadí, v jakém na vás flaška ukáže. Taková hra dokáže pěkně rozpálit!

Je možné zvýšit chuť na sex? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

V zajetí bublinek

U šampaňského ještě zůstaneme. První lahev splnila svůj účel, je načase otevřít novou! Krom pití se šampaňským můžete navzájem opatrně polévat a pít opojný alkohol ze svých těl. Bublinky budou příjemně šimrat a v kombinaci s jahodami to bude nevšední zážitek! Pokud chcete partnerovi dopřát něco nového, napijte se perlivého nápoje, ale nepolkněte a vezměte opatrně jeho penis do úst. Bublinky způsobí, že bude v sedmém nebi!

Pokračování 3 / 5

Tajuplný vzkaz

Někde na těle schovejte intimní vzkaz, který váš partner najde, až vás bude svlékat. Může to být například lechtivé novoroční předsevzetí, kde mu sdělíte, co byste v novém roce v posteli chtěla vyzkoušet. Hned po půlnoci trvejte na tom, že předsevzetí se mají dodržovat, a držte se rčení „Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek“. Partner určitě nebude protestovat!

Pokračování 4 / 5

Loňská předsevzetí

K erotickým hrátkám vám mohou posloužit i loňská předsevzetí. Sdělte si s partnerem, jaká předsevzetí jste si loni naplánovali a jaká jste nedodrželi. Za každé z nich si vymyslete nějaký trest, samozřejmě nejlépe takový, který se dá vykonat v posteli. Můžete zapojit pouta, bičík nebo si nechat naplácat, fantazii se meze nekladou!

Pokračování 5 / 5

Láska prochází žaludkem

Silvestry bývají především o alkoholu, ale abyste něco vydrželi a nebylo vám zle, je dobré se i najíst. Pochutnávat si na dobrotách z talíře je ale nuda! Udělejte proto obložený talíř přímo na vašem těle. Svlékněte se a poklaďte na sebe kousky jídla tak, aby ho partner mohl sníst bez pomoci rukou přímo z vás. Pro zvýšení efektu se zaměřte na jídla s afrodiziakálními účinky, jako jsou čokoláda, mandle, mořské plody, avokádo, sýr čedar nebo rukola.

Doporučujeme

Články odjinud