Šperky z lásky: srdce a křídla andělů

Šperky z lásky: srdce a křídla andělů

Andělská srdce a křídla s jemnými peříčky jsou šperky, které na první pohled prozrazují, co jimi chtěl dárce říci. Jsou něžné, nápadité, dokonale zpracované a křičí do světa: „Jsem z lásky darovaný a s láskou nošený, jsem andělský šperk!“

Prosté „miluji tě“

se nejlépe vyjádří šperkem se srdíčkem. Malý symbolický přívěsek na náramek a každý pohled na zápěstí vám připomene: má mě rád. Srdíčka z kolekce andělských šperků Engelsrufer jsou neobvyklá romantickou kombinací andělských křídel a peříček ze stříbra a třpytivých zirkonií. Láska schovaná v bezpečné náruči strážných andělů.

Andělíčci, pírka a lapače snů

jsou drobné připomínky toho, že na nás někdo myslí. A co když spolu nemůžete být pořád? Myslíte na sebe, ale často je vám smutno. Pak stačí dotknout se andílka a víte, že spojení mezi vámi funguje. Strážný anděl je nad vámi ať se děje co se děje a všechno na světě je v pořádku. Drobné přívěsky na náramku jsou krásnou ozdobou, přitahují pozornost a hodí se pro denní nošení i ke slavnostním příležitostem.

Klepněte pro větší obrázek

Vybrala byste si z kolekce andělských šperků? Sdílejte svůj vybraný kousek na facebooku, třeba se váš přítel dovtípí. Anebo mu rovnou ukažte nejhezčího anděla, možná bude váš milý rád, že ví, čím vám udělat radost. Muži totiž v tomto směru nejsou moc praktičtí.

Maminko, máme Tě rádi

Jak dlouho už jste to neřekli? Den svatého Valentýna a blížící se Svátek matek jsou hezkou příležitostí, jak dát mamince na jevo, že na ni myslíte. Andělé mají schopnost plnit tajná přání a maminka, když takového anděla dostane, co myslíte, že si bude přát? Skoro jistě štěstí pro vás. Takové už maminky jsou.

Klepněte pro větší obrázek

Přejeme ti šťastný život, náš nejmenší broučku

Lásky největší, to jsou naše děti. A dárek do kolébky? Tradice velí, že by to měl být šperk. Máme jeden tajný tip na originální, krásný šperk - mexickou bolu. Říká se jí také andělský zvonek a je to barevná rolnička schovaná v drobné klícce. Filigránské detaily vyvedené v ušlechtilém kovu nenechají nikoho na pochybách, že jde o luxusní kousek. Vyberte správnou kombinaci barev a tvarů – je libo kuličku, sdrce, nebo slzu?

Podívejte se na dárky z lásky, které nabízí zamilovaným svět kouzelných šperků Engelsrufer.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud