StopLoverboys pomáhá "náctiletým" prostitutkám pryč od pasáků

StopLoverboys pomáhá "náctiletým" prostitutkám pryč od pasáků

Nejsou to děvky, ale motýlci. Tak mluví Anita de Wit (49), zakladatelka nizozemské organizace StopLoverboys, o dívkách, které byly ve věku 11 až 13 let přinuceny k provozování prostituce.

"Jsou tak krásné, graciézní a tak zranitelné. Jako motýlci," tvrdí de Wit.

Organizaci StopLoverboys založila před třemi lety a jejím prostřednictvím pomáhá dívkám, které byly ještě v pubertě, když vyzkoušely první sex v životě.

A pak se z nich proti jejich vůli nuceně staly kněžky lásky. Jsou totiž oběťmi pasáků, zpravidla ještě teenagerů.

"Můj první kluk měl asi devatenáct, ale vypadal mladší," vyprávěla reportérovi německé agentury DPA Angel, dívka s červenými vlasy z malého nizozemského provinčního městečka.

"Oslovil mě před školou, vzal mě do svého auta. Měl krásné oči, dával mi cédéčka a pěkné oblečení. Chodila jsem za ním odpoledne, abych neměla problém, jak se dostat ven z domova. Zabouchla jsem se do něj."

Pak přišel první sex v jeho bytě. Podle Angel z čisté lásky.

"Krátce potom se v pokoji objevili další kluci. A ten můj mi řekl, že je zcela normální, když se se mnou budou milovat i jeho nejlepší kamarádi," pokračovala Angel.

Její sex s jinými mladíky pak tajně, aby o tom nevěděla, její svůdce fotografoval.

"Pak mi ty obrázky ukázal a já jsem měla strach, že by je mohli vidět moji rodiče…"

Nejdříve láska, pak drogy a prostituce Tak či velmi podobně začínají všechny příběhy oklamaných puberťaček, kterým se de Wit a její kolegyně z organizace StopLoverboys rozhodly pomáhat.

"Brzy pak vyklopí ´loverboys´ vyděšeným motýlkům, že teď se budou muset párkrát vyspat i se staršími muži. Jinak…" vysvětlila de Witová.

Napřed jednou za den. Pak víckrát denně… V pokoji cizího muže, v jeho autě, tam, kde bude dotyčný chtít.

Dívka dostane strohou SMS: "Hned tě musím vidět!" A musí jít… Pak přijdou na řadu drogy, hašiš, kokain.

A když se z teenagerky stane nuceně prostitutka, pasáci přitvrzují. Její rodiče přitom nemusejí dlouho vůbec nic vědět.

"Mladí pasáci totiž zpočátku dávají pozor, aby děvče chodilo do školy, psalo domácí úkoly a nemělo neomluvené hodiny," řekla Anita de Wit. Žena, které nejsou osudy mladých dívek, svedených a pak přinucených k prostituci, lhostejné.

Proto se jim rozhodla pomáhat. I navzdory tomu, že si nemůže být jista svou bezpečností ani životem. Vždyť mladým pasákům aspoň částečně kazí jejich výnosné kšefty.

ČTĚTE TAKÉ:Sexuální život dívek se zpožďuje, pokud mají bratra!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud