Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
5
Fotogalerie

Této ženě je 73 let a plete hlavy o padesát let mladším mužům!

Když se podíváte na fotografie britské babičky Jane Pesch (73) ze Swadlingcote (Derbyshire), tak byste jí určitě nehádali její věk! Proto není divu, že tahle máma tří dětí dokáže v baru poplést hlavu i o padesát let mladším mužům!

Je však pravdou, že důchodkyně utratila za plastické operace a botulotoxinové injekce zatím kolem půl milionu korun, aby na svůj věk nevypadala! Nechala si udělat nová prsa, facelift a "povytáhnout" kůži na krku. Ptáte se, kde na to vdova v důchodu bere? Něco jí zůstalo po manželovi a protože je spořivá, rozhodla se místo Anglie využít například pro úpravu krku nabídky polské kliniky, kde ji zákrok vyšel mnohem levněji.

Je vám právě tolik, na kolik se cítíte, říká se... Jane se očividně cítí na dvacet! Když před třemi lety pochovala svého manžela Waltera, rozhodla se netruchlit, ale užívat si. Proč ne, vypadá skvěle, nemyslíte?

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Nyní si dopisuje na internetových seznamkách s muži o desítky let mladšími a snaží se ulovit toho "pravého" pro společné večery. Pozornosti mužů si jaksepatří užívá a sebevědomí jí rozhodně nechybí! Svoji postavu předvádí v upnutých mini (ne že by si to nemohla dovolit!) se super výstřihy, a proto není divu, že se jí na pozici milence ozývají mužští zájemci i kolem neuvěřitelných dvaceti let!

„Proč bych neměla utrácet za to, co mi dělá radost? Jsou to dobře investované peníze! Lichotí mi, když se líbím třicátníkům a čtyřicátníkům. Napsalo mi i pár kluků, kterým bylo něco málo přes dvacet, ale to jsou pro mě už moc mladí zajíčci! Věk je nicméně pouhé číslo! Ať si každý dělá, co chce, ale já nehodlám důchod trávit jako většina lidí v mém věku, to mě opravdu děsí! Chci i po sedmdesátce zažívat vzrušení, a proto hledám mladého milence! Lidé nevěří, když jim řeknu, že je mi 73. Myslí si, že si z nich dělám legraci! Zčásti je to tím, jak vypadám, ale zároveň je to o tom, jak přemýšlím. Prostě se stará necítím. Mám přítelkyně v mém věku, co se oblékají velmi konzervativně, ale pak mi řeknou, že by si přály nosit to, co já, jen na to nemají odvahu! Je to všechno jen v hlavě,“ věří Jane Pesch.

Celkem obdivuhodný přístup, co říkáte? Nebo podobné výstřelky zavrhujete a je podle vás lepší a důstojnější stárnout s noblesou a nebát se přiznat svůj věk?

Doporučujeme

Články odjinud