11
Fotogalerie

Tipy na vánoční dárky pro ženy

Vánoce jsou za dveřmi, ale zdaleka ne každý z nás má již dárky pro své blízké nakoupené. Pro inspiraci jsme pro vás připravili pár tipů, čím obdarovat ženu.

Svůdná průhlednost, smyslné vyšívání a krystaly Swarowski. To jsou detaily, díky nimž toto prádlo promění každou femme fatale ve hvězdu večera. Podprsenka a kalhotky Lisca Selection STAR 1560 Kč + 1130 Kč

Se spodním prádlem Lisca Selection okamžitě rozšíříte svůj arzenál ženských zbraní. Cena noční košilky s bolerkem 2 270 Kč.

Designové studio Por-Art a tradiční výrobce českého porcelánu Thun 1794 a.s. vstupují na trh s novým společným projektem. Na kvalitní český porcelán jsou dále aplikovány dekory individuálně navrhované pro interiéry bytů, domů, ale také firem, hotelů či restaurací. Díky této spolupráci vznikají originální, vysoce kvalitní servisy s dekory šitými na míru přesně podle představ každého klienta.

Značka Airwick nedávno uvedla na trh další z řady vonných svíček. Airwick Multicolor kromě podmanivé vůně vytváří díky speciální LED technologii také barevné efekty. Vybírat je možno ze tří variant vůní: jablko & vánoční koření, vanilka & karamelový sen, čokoláda & praskající oheň. Svíčka Airwick Multicolor je k dostání již od 129 Kč v kompletní síti maloobchodních řetězců.

Lahev pravého šampaňského doplňuje v dárkovém balení originální hedvábný šátek v designu korespondujícím s květinovými motivy etikety vína. Cena: 1490 Kč Lze zakoupit na: www.medoc-vino.cz

Součástí dárkového balení je originální hedvábný šátek ručně vyrobený na motivy designu tohoto výborného alsaského cremantu. Každý jeden kus je tedy zároveň originálem. Cena: 790,00 Kč

Chcete dopřát svým blízkým chvíle pohody a hýčkání? Darujte vánoční dárkové certifikáty! Zakoupíte ve všech studiích Bomton. Platnost je 6 měsíců od data zakoupení.

Milovníkům čaje a originálního designu jsou určeny dárkové kazety čajů Pickwick. Konvička či hrníček na čaj potěší každého, navíc si na vás obdarovaný nad šálkem lahodného čaje pokaždé vzpomene.

Elegantní a dynamický model Tissot T-Race Lady. Je snadné představit si tenhle model na ruce. Je totiž k nepřehlédnutí. Cena hodinek: 16 880 Kč

Kombinace čerstvé smetany, irské whisky, kakaa a přírodních aromatických přísad si omotá kolem prstu každého. Doporučená cena před Vánocemi 329 Kč za 0,7l a 379 Kč za 0,7l v dárkovém balení se skleničkami.

Další zajímavé dárky nejen pro ženy najdete v našem Butiku:
POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud