Třetina svobodných žen využívá k sexu kamarády

Třetina svobodných žen využívá k sexu kamarády

Přátelství s výhodami je stále oblíbenější formou vztahů mladých lidí. Provozují ho tzv. singles, jimž vyhovuje samostatný život v domácnosti, ale kteří mají také sexuální potřeby. Ty ukájejí potom s kamarády, kteří nečekají žádné závazky a povinnosti, ale nezávazně si vyjma přátelství občas společně užijí sex. Podle nových průzkumů vyhovuje tato forma přátelství třetině svobodných žen.

Polovina z těchto žen tvrdí, že kamarády s výhodami si na sex zavolá proto, že se v žádném případě nechce vázat a mít vážný vztah. Devatenáct procent žen si chce prostě „jen užít zábavu“, zatímco 22 procent z těchto žen většinou sex „neplánuje“. Jen osm procent ze svobodných žen provozujících sex s kamarády doufá, že se z přátelství stane něco víc.

„Idea přátelství s výhodami je stále populárnější. Lidé by si neměli myslet, že všechny ženy se chtějí automaticky usadit a mít vážný vztah,“ tvrdí Andy Barr z internetového magazínu MyCelebrityFashion.co.uk, který průzkum provedl.

Z průzkumu také vyplynulo, že 29 procent žen zůstává s bývalým partnerem dobrými přáteli i po rozchodu a každá pátá žena v Británii má za nejlepšího kamaráda právě muže.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud