Vaše příběhy: Kdy jsem se při sexu opravdu styděla

Vaše příběhy: Kdy jsem se při sexu opravdu styděla

O zajímavé zážitky není při sexu nikdy nouze. Obzvlášť pokud aktéři nejsou žádní stydlíni. Občas se však stane něco, kvůli čemu zažívají pocit studu i oni. O těch, kteří jsou už svým založením více či méně ostýchaví, ani nemluvě.

Známka vážného vztahu

Víte, jak se to říká – že jde o opravdový vztah, se pozná ve chvíli, kdy si před sebou partneři prdnou. No, já sice do svého přítele byla zamilovaná, ale po půl roce jsem tedy na něco takového ještě pomyšlení neměla. Byla jsem ještě ve fázi, kdy jsem se tvářila, že nechodím ani na velkou! A co čert nechtěl, když mi to před ním poprvé ujelo, bylo to v posteli. Chtěla jsem se na něj při mazlení překulit, a jak jsem sebou mrskla a posadila se na něj, najednou mi to ujelo. Pěkně nahlas! Ve zlomku vteřiny jsem vyhodnotila, že dělat, že se to nestalo, mi neprojde. Začala jsem koktat nějakou omluvu, ale partner dostal záchvat smíchu a tím naše dovádění pro ten den skončilo.

Linda, 27 let

Nahoře huj, vespod fuj

V Bridget Jonesové jsou klasikou bombarďáky. Ty jsem sice neměla, nicméně prádlo, které jsem měla tehdy večer na sobě, rozhodně nemělo spatřit žádné mužské oko. Už nevím, jak to tenkrát bylo, jestli jsem měla všechno hezké prádlo v pračce nebo jsem si řekla, že na oslavu narozenin kamarádky je to opravdu fuk, každopádně jsem na sobě měla snad nejpříšernější kalhotky, které jsem se už pomalu chystala vyhodit. Oprané, vytahané, s rozpáranými bočními švy, někde už skoro průsvitné. A jako naschvál jsem tehdy trochu přiopilá skončila u mě doma s klukem, který se mi ten večer hrozně zalíbil. Ráno jsem se probudila sama, nic jsem si nepamatovala. Nenechal ani vzkaz, kontakt jsem neměla. Ale při pohledu na tu kalhotkovou hrůzu, co visela přes pelest, jsem se ani nedivila. Za denního světla už vypadaly jako hadr na utírání prachu.

Zuzana, 35 let

Místo milování posezení na záchodě

Záchodové historky patří k těm nejvděčnějším – pokud je vypráví někdo jiný a nestaly se vám. Dnes už bych se před manželem nestyděla, ale když jsme spolu začínali chodit, samozřejmě jsem se dělala málem nadpozemskou vílou. Když jsme se vídali asi měsíc, pozval mě na večeři a k sobě domů, bylo jasné, že na „to“ poprvé dojde. Večeře byla výborná, jenže pro má střeva asi až příliš pikantní. Když jsme se na posteli začali mazlit, projela mnou první křeč, kterou jsem zažehnala. Doufala jsem, že to přejde, za žádnou cenu bych nepřiznala, že musím naše první milování přerušit kvůli takové věci. Jenže přírodě neporučíš, a tak jsem budoucího muže panicky odstrčila ve chvíli, kdy vášnivě líbal moje prsa, a tak tak doběhla. Když jsem se za pěkných pár minut vrátila, červená jako rak, tvářil se, že o nic nejde, ale myslím, že se tenkrát trochu urazil. A aby toho nebylo málo, když jsme se pokusili navázat tam, kde jsme skončili, přišla druhá vlna. Nakonec jsem místo sexu chroupala živočišné uhlí a donekonečna se omlouvala. Naše poprvé jsme tak zažili až o týden později.

Libuše, 45 let

Rodiče vyrušeni v nejlepším

Noční můrou každého teenagera je být přistižen při sexu svými rodiči. Ještě horší snad ale je, když přistihnete vy je! Mně se to stalo, když mi bylo patnáct, tedy v tom nejhorším možném věku. Chodila jsem po škole na hodiny klavíru, ale jednou jsem dorazila do hudebky a zjistila, že lekce odpadla. Mobily tenkrát nebyly, takže jsem se vydala domů, kam bych obvykle dorazila až o hodinu a půl později. Rodiče si zřejmě řekli, že musí využít vzácné chvilky, kdy jsou v našem malém bytě sami. Navíc se ani nezavřeli do ložnice, ale pustili se do toho na pohovce v obýváku. Když jsem tedy bezelstně otevřela dveře, byla jsem připravená na obličeje, nikoli tátův nahý zadek, který objímají máminy nohy. Máma mě zaregistrovala, jak v šoku stojím ve dveřích, a tátu ze sebe surově zkopla, až spadl na zem – jako by tím snad mohla něco ještě zakrýt. Já utekla k sobě do pokoje a až do rána nevylezla. Nevím, kdo se styděl víc, chodili jsme kolem sebe po špičkách ještě pěkných pár týdnů.

Iveta, 38 let

Přehnaná očekávání

Příroda ke mně nebyla příliš štědrá, co se velikosti poprsí týče. Jednu dobu jsem z toho měla dost mindráky (dnes, po dvou dětech, už se tomu směju a říkám si, jak jsem byla hloupá) a snažila se svůj výstřih vylepšit, co to šlo. Nosila jsem jen pushupky, které jsem si ještě sama důmyslně vylepšovala – vkládala jsem do nich vatové tampóny. Takhle vyzbrojená jsem absolvovala několik rande s klukem, který se mi hrozně moc líbil. Když jsem k němu měla jít poprvé domů, tampóny jsem odložila, ale pushupky jsem se nevzdala. No a pak jsme se mazlili na gauči, jeho ruce bloudily, až zabloudily, pak se zarazily, nakonec mi podprsenku sundal – a prohlásil: „Ty vole, tohle je podraz. To si ze mě děláš prd..“. Cituji doslova, dodnes si to pamatuji, stejně jako ten pocit ponížení, jaký jsem tehdy zažila. Rande bylo samozřejmě poslední. A bylo nám sedmnáct…

Karolína, 31 let

Doporučujeme

Články odjinud