Věci, které vyžadujeme v posteli a muži je nechápou

Věci, které vyžadujeme v posteli a muži je nechápou

Každá žena má v životě různé požadavky a choutky. Co se týče sexu, jsou věci, na nichž se většina žen shodne a vyžaduje je. Muži jim ale nerozumí a občas jim dělá problém je splnit, hlavně v začátcích vztahu. O čem je řeč?

Čisté povlečení

Stručně řečeno, mužům je celkem jedno, kde a v jakém prostředí k sexu dojde. Záchodky v klubu, průjezd v ulici, vaše nebo jeho postel… Všechno pro ně má svoje kouzlo. Pokud se ocitnete u vás, určitě nebude zjišťovat, kdy jste naposledy měnila povlečení, a zkoumat drobečky v posteli. My ženy si naopak na čistotu potrpíme a představa toho, že bychom se měly milovat v umolousaných peřinách, které pamatují včerejší večeři i milenku z minulého týdne, pro nás příliš lákavá není.

Pokračování 2 / 6

Sundané ponožky

Určitě se vám to už také někdy stalo. Někteří muži se před vámi prostě předvedou v celé své kráse, kterou hyzdí jen jedna drobnost – nechají si ponožky! Proč tomu tak je a proč se to děje poměrně často, se neví. Možným vysvětlením by mohlo být to, že svlékají především ty části oděvu, které by mu při výkonu mohly překážet, což ponožky rozhodně nejsou.

Zapomínají ale na to, jak směšně vypadá vzrušený nahý muž v kostičkovaných fuseklích. Takový pohled může minimálně na chvíli zabít rostoucí sexuální napětí! Rada je jednoduchá – prostě mu se svléknutím ponožek párkrát pomozte a pak mu snad už dojde, že vám to vadí, a příště si je sundá sám.

Pokračování 3 / 6

Ochrana

Je zajímavé, kolik mužů spoléhá na to, že se před nechtěným těhotenstvím chráníte antikoncepcí, a tím je pro ně otázka ochrany uzavřena. Zapomínají ale na to, že kondomy krom otěhotnění chrání také před pohlavními nemocemi, a když po nich použití prezervativu vyžadujete, tváří se otráveně a začnou se vymlouvat, že to s tím není ono. Pravda, navléknutí kondomu může trochu pokazit atmosféru, ale pokud z tohoto rituálu uděláte součást předehry, určitě si zvykne. Rozhodně si ale stůjte za svým názorem a nenechte se odradit!

Pokračování 4 / 6

Předehra

Ano, občas „stará dobrá rychlovka“ stojí za to a užijete si i vy. Obecně vzato ale platí, že ženy k tomu, aby byly uspokojeny, potřebují víc než jen koitus, který samozřejmě mužům stačí. My ale potřebujeme něhu, pozornost a mazlení!

Pokračování 5 / 6

Orgasmus

Váš orgasmus by pro muže měla být samozřejmá věc, ne vždy to tak ale je. Zatímco pracují na svém uspokojení, často nevěnují pozornost tomu vašemu, a teprve poté, co sami vyvrcholí a krev se jim nahrne zpět do mozku, se vás možná ledabyle optají, jestli jste i vy dospěla k vrcholu. Sex má být férová hra, kde k vítězství dojdou oba hráči, a žádného muže by to nemělo zaskočit.

Pokračování 6 / 6

Povídání

Zatímco my se po sexu chceme mazlit, objímat a povídat si, muži upadají do katatonického stavu a sní spíš o spánku. Nesmíte se na ně za to zlobit, takhle to prostě nastavila příroda. Raději jim dejte chvilku, ať se vzpamatují, však oni se s vidinou druhého kola dají dohromady a ještě rádi se vám budou věnovat!

Umíte si v posteli říct, co chcete? Podívejte se na video:

Doporučujeme

Články odjinud