Velšský cukrář vyrobil speciální zmrzlinu s Viagrou

Velšský cukrář vyrobil speciální zmrzlinu s Viagrou

Velšan Charlie Harry Francis vyrostl v cukrárně a od dětství sledoval svého otce, jak vyrábí nejlahodnější mražené krémy. Sám tomuto umění propadl a dnes se živí vývojem nových a neobvyklých zmrzlin. Jeho novinkou je Arousal neboli Vzrušení. Zmrzlina dostala neobvyklý název proto, že obsahuje Viagru a mužům se po ní ztopoří penis.

Charlie tvrdí, že si bledě modrý mražený krém s příchutí šampaňského objednal slavný muž, jehož nemůže jmenovat. Tomu prý bylo protivné polykání modrých pilulek a chtěl si k erekci odpomoci mlsáním zmrzliny.

„Každý kopeček této zmrzliny obsahuje dávku pětadvaceti miligramů Viagry a je ochucen šumivým šampaňským. Je to lahoda,“ napsal o zmrzlině Francis na svém blogu Lick Me I‘m Delicious.

Tam také píše, že vyrůstal ve Walesu ve výrobně zmrzliny a zákusků. Zatímco otec připravoval mražené krémy, jeho máma byla vynikající cukrářka.

Dostat do zmrzliny Viagru obsahující účinnou látku sildenafil, prý bylo snadné. Oříškem byla příchuť šampaňského. Viagra se vyrábí v dávkování pětadvacet, padesát a sto miligramů sildenafilu. Většina pacientů dostává od lékaře na předpis tabletu s obsahem padesát miligramů sildenafilu. Stejnou dávku účinné látky obsahují dva kopečky zmrzliny Arousal.

Francis musel podepsat smlouvu o mlčenlivosti, tedy že nevyzradí identitu dotyčného slavného muže. „Nesmíme mluvit o tom, kdo si zmrzlinu objednal, můžeme ale s klidem říct, že je s výsledkem nadmíru spokojený. A můžeme vyrobit další i pro jiné zákazníky, pokud si ji objednají a budou o ni mít zájem,“ svěřil zmrzlinář z Walesu.

Doporučujeme

Články odjinud