Všechno, co Vás zajímá, baví, ale i trápí ze světa erotiky. Téma: Tipy na oživení sexuálního života

Všechno, co Vás zajímá, baví, ale i trápí ze světa erotiky. Téma: Tipy na oživení sexuálního života

V rubrice Sex a vztahy jsem pro vás připravili nový seriál, ve kterém vždy otevřeme jedno ožehavé téma a odpovíme na vaše nejčastější intimní otázky. Odpovědi pro Vás připravuje tým Vasepoteseni.cz.

1) Nejčastější „zabijáci“ uspokojujícího sexuálního života?

Dávno už Váš sexuální život není co býval? Vášeň, co jste s partnerem zažívala, se po společných letech vytratila? Už Vás ničím nepřekvapuje? Sex probíhá jednou za čas a spíš tak z povinnosti nebo si poslední sex ani nepamatujete? Vzrušuje Vás ještě Váš partner? Pokud jste si na některou z otázek odpověděla „ne“, je ten nejvyšší čas, vzít pomyslné otěže do Vašich rukou.

Problémem mnoha žen je nedostatečná aktivita, přála byste si, aby Váš partner se stal romantickým a citlivým a zároveň vášnivým a dominantním mužem, který se Vás bez řečí zmocní (a samozřejmě uspokojivě uspokojí). Nejen že chcete nemožné, ale zásadní otázka je a co pro to děláte Vy? Pokud něco, chcete, musíte si o to nejen říct, ale zároveň začít i jednat.

2) Čím začít? Modelová situace - několikateleté manželství/ vztah, s většími dětmi..

Pokud nevíte, čím začít, začněte u sebe. Žena by především měla být ženou a využít svých ženských zbraní. Kdy jste si naposledy udělala radost? Kdy jste byla na masáži, kosmetice či u kadeřníka? A nevymlouvejte se na peníze, spoustu relaxačních zážitků si můžete dopřát i v teple svého domova, i když se o Vás stará někdo jiný, je rozhodně pohodlnější.

Můžete se domluvit s kamarádkou a udělat si např. zkrášlovací odpoledne, když budete sama doma. Když se budete totiž cítit odpočinutější, krásnější, budete se cítit také sebevědomější, což Vaše okolí jistě ocení. Nemusíte ani zhubnout 20 kg, abyste si mohla připadat sexy, pokud máte nějaké to kilo navíc, naučte se ho nosit a mít ráda.

3) Co dál?

Jedno moudro praví, že nejlepší makeup je úsměv a my s tím naprosto souhlasíme. Dobrá nálada, zdravé sebevědomí, přiměřená péče o Váš zevnějšek – tohle všechno dělá divy. Dovolte si experimentovat i s oblečením. Kdy jste například měla naposledy něco s výstřihem? Říkáte si, že jste na to moc (doplňte si podle svého – stará, mladá, hubená, tlustá…). A kdo to určuje?

Nejste na sebe trošku moc přísná? Buďte na sebe trošku hodnější, protože budeme přitvrzovat. Jsme přesvědčeni, že Vaší změny, jak zevnějšku, tak v oblékání, zvlášť budete-li teď víc provokativní, si Váš partner všimne a možná začne i žárlit. Teď je to na Vás, abyste mu dala najevo, že je to i kvůli němu, že se mu chcete líbit.

4) Jaké konkrétní tipy bychom Vám doporučili?

Je těžké dávat všeobecné rady pro všechny, v podstatě je na Vás, abyste zjistila (pokud to ještě nevíte, co má Váš partner rád a co ho vzrušuje). Někdo je na hezké prádlo, boty na podpatku, někdo chce být sveden, někdo zase musí být lovec, někomu stačí uvařit dobré jídlo…

Doporučujeme, abyste spolu začali o „těhle“ věcech také komunikovat, pokud si netroufáte zeptat se osobně, využijte vymoženosti moderní technologie – napište partnerovi sms, email nebo buďte trošku „klasici“ a napište mu dopis. Ujasněte si také Vy sama, co Vám by se líbilo, co Vás by vzrušovalo a řekněte si o to. Pak už nezbývá jen zkoušet, hrát si a užívat si.

Doporučujeme

Články odjinud