Zabijáci vášně aneb co vám zaručeně pokazí intimní radovánky

Zabijáci vášně aneb co vám zaručeně pokazí intimní radovánky

Sex už není, co býval. Možná i vám se do ložnice vloudila nuda a milování se stalo pouhou rutinou. Dejte červenou kartu všem zlozvykům a vraťte vašemu intimnímu životu opět vášeň.

Nepříjemný vzhled a vůně

Podle průzkumů se oběma pohlavím jako nejhorší věc při sexu jeví zápach; a to jak z úst, tak celého těla. Základní hygienické návyky by měly být samozřejmostí pro všechny. Stejně tak by neměl nikdo vstoupit do ložnice bez čistého prádla a řádného oholení.

A pamatujte na důležité pravidlo: Žena, která nevoní a není upravená, prostě není přitažlivá. Pokud tedy chcete vašeho dlouholetého miláčka rozpálit, zapomeňte na vytahané tepláky a zaprané spodní prádlo, které ráda doma nosíte. Pořiďte si raději nějaké svůdné prádélko a třeba nový parfém. K tomu se hezky naličte a pak se mu v celé kráse předveďte. Uvidíte, jaké se budou dít divy.

Alkohol

Alkohol sice může prolomit určité bariéry a jedna sklenka vína určitě navodí příjemnou náladu. Pokud ale nevíte, kdy je správný čas říct dost, raději si ani nenalévejte! Vězte, že opilé ženy působí hrozně. Jen těžko byste hledala spolehlivější způsob, jak muže totálně odradit. Blekotající muž s nejistým krokem, nechutnými vtípky a dechem páchnoucím po natráveném alkoholu ale nejspíš nebude přitahovat ani vás. Zkrátka pokud jeden partner více než přebere, pak je příjemná atmosféra společného večera ve vážném ohrožení. Navíc sexuální aktivita při velkém množství alkoholu v krvi prudce klesá.

Sex přes kopírák

Další velký strašák. Pořád stejná předehra, pokud vůbec nějaká je, stejná poloha, stejně stereotypní vyvrcholení a odvalení se na svou půlku postele. A to vše pravidelně jednou týdně. Rutina a stereotyp se většinou vkrade jednoho dne do každého dlouhodobého vztahu. Samozřejmě je to přirozený vývoj po letech, ale proč s tím nezkusit bojovat?

Zaleží jen na každém páru, jak velkou těmto zabijákům dá šanci. Zkuste do svého erotického života vrátit překvapení a fantazii. Na trhu je celá škála erotických pomůcek. Může to být sexy prádélko, žhavé DVD či jiná hračička. Změňte občas místo, ať už v bytě, nebo mimo něj. Úžasný a romantický bude jistě nějaký útulný hotýlek, ale pořádnou dávku vzrušení zažijete na netradičních místech - v autě, na louce či ve vodě.

Nízké sebevědomí

Neustálé fňukání nad nejrůznějšími nedokonalostmi vašeho těla dokážou muže také pěkně otrávit. A pokud kvůli tomu dokonce dovolíte sex pouze v pořádné tmě, nedivte se, že váš protějšek zůstane chladný jak polární noc. Nikdo přeci nejsme dokonalí a všichni něco řešíme - muži nejčastěji velikost svého penisu, ženy velikost svých ňader. Pro svého muže jste krásná taková, jaká jste, proč by s vámi jinak byl? Buďte tedy sebevědomá a zvýrazněte své přednosti!

Vnější narušitelé

Možná jste to také zažili... Zrovna jste v nejlepším, když se najednou ozve drnčení telefonu. Podle melodie poznáte, že je to navíc volání tchýně. Anebo se z vedlejšího pokoje ozve řev vašeho potomka, který ještě před čtvrt hodinou tvrdě spal. Rázem je po všem! Pokud jsou i vaše intimní chvilky vzácné, snažte se je oprostit od jakéhokoli vyrušení. Některých se zbavíte lehko, pouhým zmáčknutím tlačítka off. Například taková televize dokáže být pořádný rušitel. Odvádí pozornost a rozptyluje. Vyměňte ji raději za hifi věž. A pokud jde o vaše potomky, možná si už jen stěží vybavíte, co to znamená slovo soukromí. Rychlovky, zatímco dítko sleduje Večerníček, vás nejspíš neuspokojí. A tak si raději zařiďte hlídání a dopřejte si aspoň jeden večer v týdnu jen a jen pro sebe.

Na tohle také pozor!

Srovnávání s ex-partnery

Chlapi jsou ješitní a srovnání s bývalým nesnesou. Pomyslné žebříčky, jak byl dotyčný muž úspěšný v porovnání s jinými, si dělejte vždy a pouze v hlavě. Nikdy ne nahlas! Vždyť jak by se líbilo vám, kdyby řekl: "Jee, to moje bejvalka měla tedy pevnější prsa."

Nevhodné chování

Tvrdé a agresivní chování je tabu! Dělejte a dovolte mu jen to, co je vám příjemné.

Stres a problémy

I když řada lidí podává pod tlakem vyšší výkony, v sexu to rozhodně neplatí. Pokud máte jakékoli starosti, osobní či pracovní, vyřešte je jindy a jinde. Není nic horšího, než když při sexu řešíte plány na další den, finanční krizi, hádku s šéfem nebo špatné známky vašeho dítka.

Léky

Určité léky dovedou se sexuálním apetitem bohužel udělat své. Chuť na sex vám může narušit celá řada léků, například antidepresiva, antihistaminika, léky na krevní tlak. Poraďte se tedy případně s lékařem, zda vám nemůže nabídnout alternativní preparát, který bude šetrnější.

Zabijáci sexu číhají všude a přitom zlikvidovat se dají snadno! Stačí, když budete oba chtít!

Doporučujeme

Články odjinud