Žena dostala doživotí za sexuální obtěžování třináctiletého chlapce

Žena dostala doživotí za sexuální obtěžování třináctiletého chlapce

Sex s nezletilými je trestný ve všech zemích tzv. západní kultury. Ovšem to, co předvedly soudy v Nevadě, už nemá s morální výstrahou nic společného.

Čtyřiatřicetiletou ženu tam na doživotí odsoudili za to, že nutila třináctiletého chlapce, aby jí dráždil prsa přes podprsenku. Proti extrémnímu trestu se bouří i odborná veřejnost.

Když si Michelle Lyn Taylorová vyslechla rozsudek, bylo to jako ze zlého snu. Chlapec byl sice mladší čtrnácti let, ale ona ho nutila sahat na ňadra, nijak ho neznásilnila a nevykonala na něm jiný sexuální styk.

„Je to kruté a neobvyklé potrestání. Ona si vzala jeho ruku a přiložila si ji ke svým prsům, přitom měla podprsenku, za to má doživotí,“ zlobila se před novináři právnička Alina Kilpatricková, která Taylorovou u soudu hájila.

Podle státního zástupce Garyho Woodburyho však byla Taylorová usvědčena z pohlavního zneužívání mladistvého a za to v Nevadě hrozí doživotí. Navíc podle něj prý chlapec musel po kontaktu s Taylorovou navštěvovat psychiatra a bude se u něj léčit i nadále.

ČTĚTE TAKÉ:

Kvůli mraku sopečného prachu se nedostala na svatbu!

Doporučujeme

Články odjinud