Žena na Facebooku zjistila, že její choť má druhou manželku

Žena na Facebooku zjistila, že její choť má druhou manželku

Američanku Lynn France přivedla na sociální síť Facebook zvědavost, pohlédla tam ovšem do tváře pravdě o svém manželství. Johna Franceho si vzala v roce 2005 v Itálii, a kdyby nepátrala právě na Facebooku, zřejmě by ještě dlouho netušila, že není jeho jedinou manželkou. Sociální síť jí pomohla odhalit identitu druhé ženy, s níž se rovněž oženil.

Po svatbě si John France odvezl manželku Lynn do městečka Westlake v Ohiu. Po několika měsících se ale mezi manželi vytvořila citová propast, která živila zvědavost a podezřívavost Lynn France.

Tušila, že za ochlazením bude jiná žena, doufala ale, že to bude jen milenka. Facebook jí ovšem podal jiné svědectví, zjistila na něm, že její manžel si tři roky po jejich vlastní svatbě vzal druhou ženu.

Ovšem France vyrukoval s teorií, že svatba z Itálie není platná, nikdy nebyla americkými úřady uznána a manželství s Lynn nikdy neexistovalo.

„Jejich manželství nikdy nenabylo legální platnosti a tak vlastně neexistuje,“ potvrdil i právník zastupující Franceho pro clevelandskou televizi WJW-TV.

Úřady v Ohiu ale stojí na straně Lynn France a jejího manžela žalují z nezákonného mnohoženství.

ČTĚTE TAKÉ:
Dítě mi zničilo život?!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud