Ženich zabil na svatbě vlastního otce a dvě tety

Ženich zabil na svatbě vlastního otce a dvě tety

V krvavý masakr se změnila svatba v tureckém Gaziantepu ve chvíli, kdy se ženich pokusil odpálit tradiční ohňostroj na oslavu nového manželství.

Jenže mechanická zbraň a petardy zabily v tu chvíli jeho vlastního otce a dvě tety a zranily osm dalších příbuzných. Podle svědků ztratil ženich kontrolu nad mechanickou zbraní, kterou odpálil do hloučku svatebčanů.

Na místo činu přijela policie a ženicha odvezla do vazby. Ze dne, který měl být jeho nejšťastnějším, se tak stala živoucí noční můra.

Střílení z ručních zbraní či ohňostrojů patří k tureckým svatebním tradicím. Ovšem tento případ je další vodou na mlýn kritiků, kteří se tradiční střílení, často provozované i při vítězství Turecka ve sportovních kláních, snaží zakázat.

Svatba tureckého venkova trvá většinou od pátku do neděle. Během tohoto období se pořádají dva obřady, jeden v domě ženicha a jeden v domě nevěsty.

V neděli v poledne pak ženich odvede nevěstu z domu rodičů do jejich nového společného bydlení, kde jsou ponecháni sami a svatebčané si dopřejí slavnostní oběd.

ČTĚTE TAKÉ:
Adámková hledala romantického rošťáka, našla fotografa!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud