Ženy trestají nepořádné muže odmítáním sexu | Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Ženy trestají nepořádné muže odmítáním sexu

Muži odmítající udržovat doma pořádek, uklízet po sobě a nepohazovat špinavé oblečení po zemi se vystavují nedostatku partnerského sexu. Podle britského průzkumu totiž dvě třetiny žen odmítají spát s mužem, který je toho dne naštval svou nepořádností. Většina žen záměrně sex obejde, aby partnera ztrestala.

Podle britského průzkumu publikovaného na stránkách listu Daily Express se průměrný pár hádá 104krát ročně a dvakrát týdně jen kvůli tomu, kdo má doma udržovat pořádek. Nebo když se jeden z partnerů chová nepořádně.

Ženám nejvíce vadí, když muži pohazují oblečení po bytě a když vrší hromady použitého prádla na zemi či na posteli. Mužům zase nejvíce vadí, když má žena příliš mnoho kosmetiky a ta se povaluje všude v koupelně či ložnici.

Z průzkumu společnosti Ikea také vyplývá, že osmnáct procent britských mužů stále považuje za povinnost ženy udržovat pořádek a čistotu domova. Pět procent pánů raději tuto zodpovědnost přebírá na sebe.

„Deset procent žen přesvědčuje své muže k pomoci s úklidem tím, že jim slíbí časný odchod do postele a sex,“ píše Daily Express.

Doporučujeme

Články odjinud