Znásilnil 116 žen

Znásilnil 116 žen

Zdá se to až téměř neuvěřitelné. Číňan jménem Tai Čching-čcheng (46) znásilňoval v provincii An-chui v letech 1993 až 2009 ženy doslova jako na běžícím pásu. Za sedmnáct roků podlehlo jeho zvrhlým choutkám 116 obětí.

O šokujícím případu informuje deník China Daily.

A tento počet nemusí být kompletní - otázkou je, zda se čínským kriminalistům podařilo zdokumentovat všechny sexuální útoky perverzního násilníka.

Ničema si své oběti vybíral téměř výhradně mezi manželkami chudých krajanů, kteří do zmíněné provincie přicházeli z řady míst v celé Číně s cílem najít si slušně placenou práci a vylepšit si tak své mizerné sociální postavení.

V průměru si zlotřilec vynucoval sex proti vůli ženy téměř dvakrát do měsíce!

V Číně dosud existuje trest smrti a nic nenasvědčuje tomu, že by mohl být v dohledné době zrušen. Hrdelní trest byl nyní uložen i sexuálnímu maniakovi z provincie An-chui. Tai Čching-čcheng se proti němu sice odvolal ke kasačnímu soudu, ovšem podle listu China Daily jsou jeho šance na změnu verdiktu soudu nalézacího téměř nulové.

Deník se zamýšlí i nad skutečností, že čínské policii to trvalo neuvěřitelných sedmnáct roků, než zběsile řádícího lumpa vypátrala, dopadla a předala do rukou spravedlnosti. Příčiny spatřuje mimo jiné i ve skutečnosti, že mnohé znásilněné ženy se zlotřilce bály. Proto skličující fakt, že byly znásilněny, raději neoznamovaly.

ČTĚTE TAKÉ:
Pobouření: Německá muslimka se svlékla pro Playboy!

Doporučujeme

Články odjinud