A zrodila se hvězda...

A zrodila se hvězda...

Oscarová herečka a úspěšná zpěvačka Jennifer Hudson (29) se změnila k nepoznání. Ze zakomplexované boubelky je sexbomba.

Za poslední rok zhubla Jennifer Hudson přes třicet kilo, výrazně změnila šatník, účes i způsob líčení. Na konci přísného odříkání a tréninkového maratónu stojí nová, rafinovanější Jennifer.

Jak je patrné, Jennifer se musí při volbě oblečení vyvarovat bílé barvy, stejně jako pastelových tónů. Střihově jí nesedí empírové nabírané šaty, ale strohé tubové střihy se zvýrazněným pasem. Velmi jí svědčí kovové odstíny a klasické střihy evokující éru čtyřicátých let. Za radikální proměnou je neobyčejně silná vůle ženy, která se rozhodla, že výrazně zhubne.



Ze superstar oscarovou herečkou

Jennifer Hudson se proslavila v roce 2005 jako jedna z finalistek třetí sezony televizní pěvecké soutěže American Idol. O rok později jí byla nabídnuta role Effie White ve filmové adaptaci muzikálu Dreamgirls, za niž dostala Oscara, Zlatý glóbus i britskou cenu BAFTA a řadu dalších filmových a hudebních ocenění.

V roce 2007 se objevila na obálce módního magazínu Vogue, jako teprve třetí afroameričanka, která měla tu čest ozdobit titulní stránku luxusního časopisu. Kvůli focení módní story už tehdy výrazně zhubla, ovšem v následujících dvou letech se opět vrátila na svou původní váhu.

Od dubna tohoto roku je mluvčí organizace Weight Watchers, která pomáhá na profesionální úrovni všem klientům, kteří si přejí zhubnout. Když na veřejné tiskové konferenci oznámila, že se ujímá této funkce, prohlásila, že už si nepřeje nikdy ztloustnout.



ČTĚTE TAKÉ: Dobře padnoucí sako váš outfit vždy skvěle doladí!







STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU


Doporučujeme

Články odjinud