Aktivní omlazení – Kolagen a kyselina hyaluronová

Aktivní omlazení – Kolagen a kyselina hyaluronová

Mladistvý vzhled a dobrou fyzickou kondici, zpomalte projevy stárnutí, nyní mimořádná blesková akce – dvě balení za pouhých 1350 Kč.

Čas se opravdu zastavit nedá. Můžeme ale zpomalit vnější projevy stárnutí. Mladistvý vzhled a dobrou fyzickou kondici si můžete udržet díky doplňování kolagenu a nově i kyseliny hyaluronové.

Stárnutí se dřív nebo později začne navenek projevovat hlavně na stavu pokožky, největším orgánu našeho těla. Za ztrátu její pevnosti a pružnosti může, stejně jako za prohlubující se vrásky, především s věkem související ztráta kolagenu. K jeho doplnění přispívá nový Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová. Tento nový doplněk stravy má příznivý vliv také na stav vlasů a nehtů a jak již název napovídá, nabízí kromě kolagenu i tablety kyseliny hyaluronové, nazývané také molekula mládí. Její použití ve formě tablet je přitom u nás novinkou.

.

Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová je novinka, kterou na trh uvádí česká farmaceutická společnost RosenPharma a.s.. Přípravek obsahuje vysoce účinnou formu čistého kolagenu a nově je navíc doplněn o kyselinu hyaluronovou, která má příznivý vliv na hydrataci pokožky, redukci vrásek a urychlení hojení kůže. Dosud byla tato látka nejvíce používána ve formě injekcí či krémů, ale nedávné studie prokázaly rovněž její vstřebávání prostřednictvím trávicího traktu, proto ji nyní můžete vyzkoušet i ve formě tablet. Kombinace zevního i vnitřního užití přitom účinek zvyšuje.

Tablety Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová, které navíc blahodárně působí například na růst vlasů a jejich regeneraci po barvení, se prodávají v balení obsahujícím 120 tablet kolagenu a 60 tablet kyseliny hyaluronové.

- Hydratuje pleť

  1. Vyhlazuje vrásky
  2. Zpevňuje pokožku
  3. Vnitřní výživa pokožky
  4. Zlepšuje kvalitu nehtů a vlasů

1 balení za tuto cenu je kúra na 2 měsíce užívání.

Objednejte za tuto výjimečnou cenu pouze tento týden!



Více informací o výrobku Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová naleznete zde: kolagen-forte.cz. Další produkty společnosti RosenPharma a.s. naleznete zde: rosen-pleť

Doporučujeme

Články odjinud