Aňa Geislerová připravuje vlastní kolekci oblečení

Aňa Geislerová připravuje vlastní kolekci oblečení

Jako novopečená módní návrhářka právě nyní vytváří pro českou módní značku vlastní kolekci. Herečka je pro svou novou práci naprosto nadšená.

„Dává mi to pocit svobody a nezávislosti na mojí profesi. Samozřejmě je mi jasné, že bez mého jména bych se k takhle prestižní práci a značce nedostala. Zároveň vím, že mi tak vzniká úplně nové portfolio, a že třeba budu moci někde přišívat knoflíky nebo držet mistrové krejčovský metr...,“ říká.

Česká značka pietro filipi, vedená Petrem Hendrychem, se na naší módní scéně objevuje už od roku 1993. V její image se spojuje vyspělý módní look, sofistikovanost a osobitost. Cílem je vytvářet modely nadčasové, ve kterých se zákazníci a zákaznice budou cítit příjemně, ale i sexy. Firma v poslední době výrazně expanduje nejen v rámci České republiky, ale i do zahraničí.

Spolupráce s Aňou Geislerovou, která je považována za současnou módní ikonu, celý tým pietro filipi velmi přivítal. Kreativní ředitelka Alena Loudinová podotýká: „Aňa má nejen výrazný cit pro módu, ale jak jsme při spolupráci poznali, je to nesmírně milý a otevřený člověk.“

První ukázkou z připravované kolekce je model, který herečka představila na jaře na filmovém festivalu Berlinale - róbu v holubičí šedi s rudým srdcem na hrudi a velkoryse řasenou sukní, na niž bylo spotřebováno 17 metrů látky. „Berlínské šaty miluju. Byl to zážitek říkat, že jsem je navrhla sama,“ přiznává herečka.

Další modely kolekce, doplněné výraznými detaily (mj. speciálně navržené série knoflíků) a spoustou originálních doplňků, budou určeny pro moderní zákaznice, pro které je móda vyjádřením vlastní osobnosti.

Pod názvem Aňa for pietro with love ji firma chystá na sezonu podzim/zima 2010. Takže české ženy se mají nač těšit!

ČTĚTE TAKÉ:
Nový hit v obouvání!

Doporučujeme

Články odjinud