6
Fotogalerie

Angelina Jolie: Kupředu pravá!

Skandální odhalení bílé nožky Angeliny Jolie při udělování letošních Oscarů spustilo vlnu reakcí. Negativních i pozitivních.

Fanoušci založili na její počest účet na Twitteru a další vtipálci zaplavili internet nesčetnými kolážemi s vystrčenou nohou - namontovali ji například Soše svobody, do klasických výtvarných děl nebo postavám z Hvězdných válek. Angelina prý byla šokována vlnou reakcí, kterou rozpoutala svým vystoupením na Oscarech.

Později přispěchala s prohlášením, že se v šatech Versace necítila od počátku dobře, a dokonce později vyhodila stylistku Jennifer Rade, která pro svou klientku šaty vybrala. Reakce na její vystoupení nejsou ale pouze negativní.

Zdá se, že výběr Angeliny Jolie naopak posloužil k propagaci mnoha módních návrhářů, Salvatore Ferragamo nebo Matthew Williamson nabízejí podobný model ve svých letních kolekcích. Na své si přijdou ale zejména levné módní řetězce, které nabízejí cenově dostupné modely, kterými vzdávají hold vkusu americké herečky. Nezapomeňte že, dříve než se rozhodnete nožku odhalit, musíte ji pro takovou příležitost důkladně připravit, depilace je nutná! Případná celulitida by také oku nelahodila.

Foto: www.dailymail.co.uk

ČTĚTE TAKÉ:
Nová Carrie, předčí kopie originál?

ČTĚTE TAKÉ:
Lásky z filmového plátna v realitě

Doporučujeme

Články odjinud