Beata Rajská ráda "loví" oblečení v sekáčích

Beata Rajská ráda "loví" oblečení v sekáčích

Módní návrhářka Beata Rajská nejraději nosí modely, které si sama navrhne. Často tak s předstihem testuje i oblečení, které se pak objeví na její módní přehlídce. "Se svým oblečením se ztotožňuji, protože vím, jak vzniklo, cítím se v něm pohodlně," říká Korzu návrhářka, jejíž kreace jsou často vídány například na modelkách Dianě Kobzanové nebo Janě Doleželové.

To ovšem neznamená, že by známá módní návrhářka nezavítala pro nějakou věc i do konkurenčních firem, nebo dokonce do second handů.

"Přiznávám, že ráda občas zaskočím do sekáčů. A dost mě mrzí, že u nás nejsou ryze značkové second handy, jako je tomu v zahraničí. Myslím si, že móda z druhé ruky je prověřená časem, takže u mě najdete třeba pásky ze sekáče i nějaké větší kousky, které jsem tam objevila," připouští Beata a zároveň si pochvaluje, že si při svých "lovech" v sekáčích skutečně odpočine.

"Některé věci, které jsem tam objevila, mě skutečně nadchly. Škoda že nemůžu prozradit značku svetru, který jsem si nedávno v sekáči koupila. Je to úplný poklad, od známé firmy, a jsem z něj naprosto bez sebe. Víte, ono to není jen o tom hadříku, každá značka má svoji filozofii. A pokud se ztotožníte s kouskem oblečení, dostanete se o kousek dál, a to mám strašně ráda. Právě na to při pátrání nejvíce hledím," prozrazuje Rajská.

Doporučujeme

Články odjinud