Chceš na léto poplést hlavu? Zkus copánky!

Chceš na léto poplést hlavu? Zkus copánky!

Afro copánky jsou stále populárnější u všech generací pro svou originalitu a pohodlnou údržbu. Copánky se naplétají pomocí syntetického materiálu, díky kterému získáte délku a hustotu podle svého přání.

Kvalitně napletené copánky nikdy neničí vlasy a lze je naplést již od 5 cm délky vašich vlasů.

Chcete vyzkoušet i něco jiného? Velmi efektním způsobem, jak prodloužit vlasy, je metoda open rasta. Krásné vlnky a kudrlinky jsou napleteny na vaše vlasy krátkým copánkem. Vlnitost materiálu si můžete vybrat, stejně jako celou řadu odstínů a můžete je kombinovat do melírů. Nečešou se a stále drží nádherný tvar.

Výhodou obou účesů je minimální náročnost na údržbu a bohatý a přirozený vzhled. Jejich životnost se pohybuje od 4 do 6 měsíců a po rozpletení vlasy nejsou poškozeny.

Pro mladé a odvážné jsou určeny dready klasické nebo silky dredy, kterými se vaše dready prodlouží do požadované délky. Dávno jsou pryč časy, kdy dready byly považovány za špinavé. Tento účes se umývá stejně jako vlasy, dredy se mohou barvit a fénovat. Inspirujte se těmito účesy na afroucesy.cz a nechte si poplést hlavu!

Doporučujeme

Články odjinud